Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Fata din tren” – Paula Hawkins | The @British Book Club

28.09.2015 @ 6:30 pm - 8:00 pm

De o carte bună te poți bucura oriunde, dar locul perfect pentru a discuta despre ea este un club de carte. Biblioteca @British din București, în parteneriat cu Clubul Scriitoarelor, organizează un club de carte lunar, prin care ne dorim să descoperi cele mai frumoase povești scrise de autoare celebre.
Vino la bibliotecă luni, 28 septembrie, de la 18:30, să discutăm despre una din cele mai intrigante cărți thriller ale anului: „Fata din tren” scrisă de Paula Hawkins (Trei, 2015). Camelia Cavadia (autor) și Virginia Costeschi (coordonator editorial – editura Trei) te vor provoca să descurcați impreună ițele unei povești pe cât de misterioasă, pe atât de intrigantă. Moderatoarea discuției este Erika Ciuică (Clubul Scriitoarelor).

Dacă încă nu ai citit „Fata din tren”, poți găsi volumul în limba engleză la biblioteca noastră din București și în limba română la editura Trei.

Evenimentul se desfășoară în limba română și accesul este gratuit. Te rugăm însă să confirmi participarea trimițând un mesaj pe contact@britishcouncil.ro

Află mai multe despre biblioteca noastră: http://bit.ly/1pT8jO4

Organizer

British Council România
Phone:
+4 021 307 9600
Email:
contact@britishcouncil.ro
Website:
http://www.britishcouncil.ro/

Venue

British Council România
Calea Dorobanţilor nr. 14
Bucureşti , 010572 România
+ Google Map
Phone:
+4 021 307 9600
Website:
http://www.britishcouncil.ro/