Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Final Frontier #7 – Târg de carte SF&Fantasy

24.03.2018 @ 11:00 am - 25.03.2018 @ 7:00 pm

Anul 2018 e anul inteligenței artificiale, iernilor lungi și călătoriilor interspațiale, care au depășit de ceva vreme frontierele poveștilor SF. Așa că la cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară, Final Frontier, îți lansăm provocarea prima #BibliotecăpeMarte. În week-end-ul 24-25 martie la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00.

Final Frontier este locul de întâlnire al tuturor cititorilor feroce și pasionaților de SF&Fantasy, iar ediția aceasta, entuziasmați de reușita lui Elon Musk, vă invităm să vă alegeți volumele, obiectele fanart, jocurile și figurinele pentru viitoarea bibliotecă a Planetei Roșii. Cu ce vreți să începeți?

La #FinalFrontier7 vă așteaptă:
– Cărți proaspăt apărute, dar și volume clasice SF&Fantasy, reduceri și pachete-cadou de la Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Books, Editura Tritonic, Pavcon, Editura Herg Benet etc. și cărți în limba engleză de la Books Express.
– Obiecte fanart de la NoctisArt Painting și Wizz Art Room pentru cei care pasionați să-și poarte poveștile fantasy preferate.
– Imprimante 3D de la Research X Development pentru demonstrații scifi ca la carte.
– Ateliere de limbă elfă și obiecte handmade din Comitat realizate de fanclubul Tolkien aka Societatea Tolkien din România | Romanian Tolkien Society
– 501st Legion – Romanian Outpost – legiunea de soldați ai Imperiului în frunte cu Darth Vader care sunt gata să-ți testeze puterea Forței cu numeroase probe și jocuri cu premii.
– Board games și figurine inspirate de cele mai îndrăgite povești fantasy
– Jocuri Virtual Reality de la Gateway VR Studio – intră în universuri alternative, la propriu într-un mix de artă, știință și tehnologie.
– Comics speciale și reviste de benzi desenate de la SuperErou
– Atelier de bandă desenată cu Vlady, vampirul mâncător de usturoi,
– Numeroase lansări de carte și discuții pe cele mai interesante teme ale momentului.
– Sesiunde Q&A cu Booktuberii simpatici din România și poveștile lor preferate.

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați să dați join aici pentru discuții și noutăți marca #FF7
Intrarea liberă!