Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Furia – Cum putem gestiona emoțiile intense” – lansarea cărții „Dansul Furiei”, de Harriet Lerner

20.06.2018 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Furia este un semnal pe care trebuie să îl luăm în seamă. Mânia noastră poate fi un mesaj că ne simțim răniți, că drepturile noastre sunt încălcate, că trebuințele și dorințele noastre nu sunt împlinite adecvat sau, pur și simplu, că ceva nu este în regulă.

✔ Cum putem să ne folosim furia ca pe un instrument al schimbării în relații?
✔ Cum putemintra în contact cu adevăratele surse ale furiei și cum putem întrerupe tiparele de interacțiune neproductive?
✔ Cum observăm și cum ne schimbăm rolul în tiparele relaționale?

Miercuri, 20 iunie, ora 18:00 vă invităm la evenimentul „Furia – Cum putem gestiona emoțiile intense” – lansarea cărții „Dansul Furiei” de Harriet Lerner și dezbateri pe marginea volumului cu Psiholog Dr. Oana Luiza Rebega, doctor în psihologie, psiholog clinician și consilier psihologic și Gabriela Domnita, psiholog clinician și psihoterapeut.

Evenimentul este găzduit de Librăria Bookstory din Cluj-Napoca (Bulevardul Eroilor Nr.8).

„The Dance of Anger” („Dansul furiei”) este bestseller New York Times, cu vânzări care depășesc trei milioane de exemplare, și a fost tradus în mai mult de treizeci și cinci de limbi.

„Pentru a învăța să ne folosim eficient furia trebuie să ne renunțăm la unele lucruri: la a-i învinui pe cei pe care îi considerăm a fi cauza problemelor noastre și despre care credem că nu contribuie la
fericirea noastră; trebuie să renunțăm la noțiunea că este de datorita noastră să îi schimbăm pe alții sau să le spunem cum trebuie să gândească, să simtă, să se comporte.” – Harriet Lerner – „Dansul furiei”

DESPRE AUTOARE
Harriet Lerner, Ph.D. (n. 1944), este un reputat psiholog clinician care s-a axat asupra psihologiei feminine și a relațiilor de familie. Timp de douăzeci de ani, a lucrat ca psiholog la Clinica Menninger dinTopeka, Kansas, și a predat în cadrul instituției Karl Menninger School of Psychiatry. A obţinut masteratul în cadrul Columbia University. Pe lângă numeroasele volume publicate, scrie articole în reviste de specialitate, susţine workshopuri şi conferinţe, fiind o vorbitoare foarte îndrăgită de public.

Organizer

Editura Herald
Phone:
021-319-40-60 , 021-319-40-61
Email:
office @ edituraherald.ro
Website:
www.edituraherald.ro