Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Herg Benet Live! – Petrecerea de început de an

25.01.2018 @ 6:30 pm - 10:00 pm

Editura Herg Benet vă așteaptă joi, 25 ianuarie, la Epic Bar, la primul eveniment literar din 2018: lansări de carte, lecturi, discuții, invitați surpriză, cărți cu autografe.

Lansări de carte:
– “Bărbați pe tocuri”, de Marcel Manea
“Când visezi cu ochii rimelați lucruri fantastice, înseamnă că te afli departe de miezul problemei. Mira van Horton dansa cu aspiratorul ca nimeni alta din istoria cinematografiei, întindea rufe la uscat dincolo de orice viziune regizorală, înhăța cu palmele tăbăcite fierul de călcat în confruntarea cu inepuizabila colecție de rochii şifonate, cămăşi apretate, bikini minusculi, boxeri de neam prost; obiecte vestimentare care nu lăsau niciun sâmbure de îndoială că aparțin clasei conducătoare. Doar plimbările cu bicicleta reuşeau să-i domolească frustrările. Ofta cu tristețe când ajungea prin zona comercială unde stăteau etalate fără pic de ruşine blănuri scumpe şi bijuterii rare. Printre necazurile cotidiene stăruia faptul că James Cameron nu-i acceptase cererea de prietenie pe Facebook.”

– “Jurnal de librar”, de Anca Zaharia
“Hypermarket. Pe galeria comercială sunt standuri cu bijuterii, cosmetice, asigurări pentru diverse „ocazii” nefericite, țigări electronice și câte și mai câte. Printre toate acestea apare, într-o noapte de iarnă, un stand cu cărți, menit să aducă și ceva cultură în acest mediu. Că dacă iese omul duminica din casă și vrea să-și cumpere un pet de bere și niște semințe, să aibă unde găsi și niște cărți de dezvoltare personală și psihologie, de exemplu.”

Lecturi:
– Laura Nureldin
– Alex Andronic
– Cosmin Cârciova
– Cristina Nemerovschi

Vă așteptăm cu drag!

Venue

Epic Bar
Strada Coltei 50
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Phone:
0744 888 887
Website:
https://www.facebook.com/bar.epic/timeline