Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Înscrie-te în concursul național de design de carte

17.06.2014 @ 8:00 am - 29.08.2014 @ 12:00 am

Vă invităm să participaţi la concursul naţional de design de carte Cele mai frumoase cărţi din România, Ediţia III (2014)

Regulamentul care descrie condiţiile de participare poate fi accesat aici, iar formularul de înscriere poate fi descărcat de aici. Înscrierile au loc până pe data de 29 august.

Fiecare persoană poate înscrie un număr nelimitat de titluri. Cărţile trebuie trimise (într-un exemplar) la una dintre adresele de mai jos, însoţite de formularul de înscriere.

Adresa pentru trimiterea cărţilor:

Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură

Str. Patriciu Barbu nr. 13, 400141, Cluj-Napoca

Adresa unde cărţile pot fi duse personal:

Muzeul Naţional al Literaturii Române,

în atenţia dlui Dragoş NEAMU

Bulevardul Dacia nr. 12, 010402 sector 1, Bucureşti, România

 

Juriul din acest an va acorda următoarele distincții:

Premiul I, Premiul II şi Premiul III

Premiul pentru ilustraţie, Premiul pentru carte pentru copii, Premiul pentru album, Premiul pentru tânăr designer, Premiul pentru carte de artist

Fondul de premiere este de 5000 de lei. Premiul pentru tânăr designer constă în susținerea unei deplasări la un târg internațional de carte în străinătate.

Membrii juriului sunt: Arina Stoenescu, Timotei Nădășan, Daniela Chiorean, Alexe Popescu, Anca Mihuleț și un specialist din Franța.

 

Jurizarea va avea loc în perioada 10-24 Septembrie, iar juriul va selecta un număr de minimum 25 de cărţi frumoase care vor fi prezentate publicului într-o expoziţie itinerantă. Toate cărţile câştigătoare vor reprezenta România în competiţia internaţională de design de carte „Best Book Design from All Over the World”.

Organizator: Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură

Proiect cultural finanţat cu sprijinul: Administraţiei Fondului Cultural Naţional

Parteneri: Asociaţia Editorilor din România, Institutul Francez din București, Institutul Cultural Român, UNARTE, Galeria Posibilă, Clubul Ilustratorilor, Asociaţia Idioma, Arta Grafică, Agressione, Sappi. Parteneri media: Radio Romania Cultural, Modernism, Igloo, B24kids, Calendarul Magic, Copilul.ro, Agenţia de carte, Bookaholic, Dilema Veche, Hyperliteratura, SuntPărinte .ro