Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Intersecțiile de miercuri (serie nouă) – Angela Marinescu în dialog cu Svetlana Cârstean

05.04.2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Intersecțiile de miercuri își reiau evenimentele săptămînale, începînd din 5 aprilie. Noii noștri parteneri sînt Rezidența Scena9 și BRD. În fiecare miercuri pînă la sfîrșitul anului, în casa cu grădină din Ion Luca Caragiale nr 32. Intersecțiile de miercuri vor fi un mix de conferințe, dezbateri și lecturi publice, care vor aduce în fața publicului personalități, cunoscute sau discrete, ale lumii noastre contemporane, precum și teme care ne privesc pe toți și pe care avem nevoie să le discutăm cu cărțile pe masă. În fiecare lună una dintre întîlniri va fi moderată de scriitoarea și jurnalista Ana Maria Sandu. Una dintre noutățile acestei noi serii sînt conferințele de poezie, susținute de poeți români.

Prima invitată a Intersecțiilor de miercuri este poeta Angela Marinescu, într-un dialog cu Svetlana Cârstean. Pe 5 aprilie, la Rezidența Scena9, de la ora 19.

Intersecțiile de miercuri au avut loc în perioada aprilie-septembrie 2015, la Arcub, în cadrul proiectului București Captală Europeană a Culturii 2021.

Intersecțiile de miercuri sînt un proiect inițiat și coordonat de Svetlana Cârstean.

Venue

Rezidența Scena9
Str. Ion Luca Caragiale, nr. 32
Bucuresti, Romania
+ Google Map