Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Jos Textila, întoarce fila”, ediţia a VIII-a

24.06.2016 @ 8:00 am - 5:00 pm

„Jos Textila, întoarce fila” – Singurul târg cu intrare liberă unde donezi haine și primești în schimb o carte

Rotaract Triumph București organizează sâmbătă, 2 iulie, între orele 11.00- 20.00 un târg de carte cu intrare liberă la Beraria H (Strada Kisellef Nr 32) în București. Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, evenimentul „Jos Textila, întoarce fila” își propune să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

În schimbul unei cărți/reviste la alegere, vizitatorii târgului vor face donații în haine și accesorii care vor fi distribuite ulterior, cu ajutorul părintelui Nicolae Tănase, către persoanele cu posibilități materiale reduse din satul Valea Plopului, printre care și copii abandonați, fără părinți.

Mulțumirile se îndreaptă către partenerul principal Berăria H, cât şi către sponsorii şi colaboratorii ce s-au implicat în acest proiect până în momentul de faţă: Bookaholic, Editura Corint, Editura For You, Editura Trei, sOkian, www.romaniafashion.ro.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București. Pagina evenimentului pe Facebook aici. Website: www.rotaracttriumph.ro.

Despre noi:
Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte membri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

Details

Date:
24.06.2016
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Tags:
, , , , ,