Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jos textila, întoarce fila, ediția a X-a

11.06.2017 @ 11:00 am - 7:00 pm

Vara anului 2017 începe cu aniversarea celei de a X-a ediții a proiectului de tradiție “Jos textila, întoarce fila”, pentru prima oară simultan în 3 orașe: București, Constanța și Oradea.

Vă asteptăm cu drag într-o atmosferă de poveste, cu iz de vacanță, pentru a ne bucura impreună de lectură, duminică 11 iunie, începând cu ora 11.00 pană seara la ora 19.00, la Roaba de Cultură, Parcul Herăstrău.

Conceptul proiectului, deja cunoscut de vizitatorii noștri fideli, este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cultural. Cum se intamplă magia? Foarte simplu: voi veniți cu haine vechi (dar în stare bună) pe care nu le mai folosiți, iar noi în schimb vă dăm o carte, la alegere.

Urmărim așadar să promovăm în mod neconvențional lectura, punându-vă la dispoziție o gamă diversă de cărti astfel încât fiecare să își poată alege o carte pe gustul său.

În același timp, reușim impreună să ne implicăm activ în comunitate aducând o bucurie persoanelor defavorizate. Prietenii de la “Fabrica de fapte bune” ne susțin inițiativa și vor face ca hainele strânse să ajungă la familiile nevoiașe din periferia orașului București. Prin urmare orice fel de hăinuţe în stare bună de purtare și curate cu sigurantă își vor găsi un nou purtător.

Venue

Parcul Herăstrău
București, România + Google Map