Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jos Textila, Întoarce Fila – Haine cu povești, Ediția a VI-a

20.06.2015 @ 12:00 pm - 6:00 pm

Târg de carte unde primești o carte în schimbul donației de haine pentru oameni defavorizați.

„Jos Textila, întoarce fila- Haine cu povești” este un proiect Rotaract Triumph București ce promovează lectura printr-un mod neconvențional. Proiectul, aflat la cea de-a VI-a ediție, urmărește încurajarea valorilor culturale prin intermediul cititului, dar și ajutorarea comunității prin colectarea de haine pentru persoanele defavorizate.

Evenimentul se va desfășura și de această dată sub forma unui târg unde se vor dona haine în schimbul unei cărți. Conceptul este acela de a schimba un lucru superficial pe unul cu valoare culturală astfel încât valoarea cititului să crească în rândul comunității noastre. Vizitatorii vor putea răsfoi cărțile expuse și vor primi recomandări din partea organizatorilor pentru ca, în final, să își aleaga cartea preferată.

Hainele strânse în cadrul evenimentului vor fi donate fundației „Mara’s Angels” cu scopul de a ajuta copii din centrele de plasament din capitală.

Vă așteptăm sâmbătă, 20 iunie, între orele 12:00 – 18:00 pe terasa LOKAL, strada Mihai Eminescu, nr. 57, București.

Pentru mai multe detalii, vă invităm pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/414863958697766/

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

Venue

loKal
Eminescu 57A
București, România
+ Google Map
Phone:
0732 450 658