Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare: Caietul expozițiilor de master/ retrospectivă

30.09.2016 @ 7:00 pm - 08.10.2016 @ 9:00 pm

Începând cu anul 2001, Matei Caltia a avut inițiativa, prin Galeria deINTERESE și mai apoi, prin Galeria Posibilă, de a susține și produce proiectele de master cu o bază solidă de cercetare. De-a lungul timpului, s-a pus accentul pe colaborarea dintre artist și galerist pentru a asigura o mai bună întelegere și aprofundare a experienței artistice.

Caietul expozițiilor de master este un demers care ia formă editorială, reprezentând o primă inițiativă de documentare a unui proiect îndelungat. Interesant de urmărit e modul în care artiștii se raportează acum la lucrările expuse și impactul pe care îl poate avea o asemenea colaborare pentru parcursul unui artist.

De Noaptea Albă a Galeriilor – NAG, lansarea “Caietului expozițiilor de master” va fi însoțită de o expoziție cu o selecție de fragmente ale lucrărilor prezentate în cadrul proiectului, propunând o retrospectivă care documentează diferite teme și medii abordate de către studenți, de la prima expoziție până în prezent.

Artiști: Irina Botea, Maria Draghici, Vali Chincișan, Biroul Melodramatic,Stefan Sava, Irina Spinu, Bogdan Gîrbovan, Larisa Crunţeanu, Larisa David, Nicoleta Moise, Adina Mocanu, Irina Hachi Ghenu, Lucian Bran,Sorina Vazelina, Ari Ana Hodorcă, Ana Taran.

*De Noaptea Albă a Galeriilor, la Galeria Posibilă vă aşteaptă, în cadrul expoziţiei „Lansare: caietul expozițiilor de master/ retrospectivă” un preview la instalaţia performativă „De ce nu sînt eu Marilyn Monroe” construită de actriţele Nicoleta Lefter şi Mihaela Drăgan după volumul de poeme al Adelei Greceanu „Şi cuvintele sînt o provincie”, apărut la Cartea Românească.
Preview-ul va începe la ora 22:00.

Proiectul Master 2016 este un proiect cultural co-finanțat de AFCN.

Venue

Galeria Posibilă
Str. Popa Petre 6, Sector 2
București, Romania
+ Google Map
Phone
+4 021 211.79.33
View Venue Website