Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare de carte: „Creionul magic”, de Ioana Slăniceanu

16.09.2017 @ 12:30 pm - 2:00 pm

Creionul magic scoate la lumină talentul special al fiecărui copil

Înainte să scrie despre ponei și creioane, Ioana Slăniceanu a scris despre paste făinoase, carduri bancare, pantofi și ciocolată, în publicitate.

A început să scrie poezie la 13 ani și s-a întors la ea după pauza de publicitate, care în cazul ei a durat 17 ani.

Creionul magic s-a născut într-un magazin de jucării din Los Angeles, unde Ioana lucrează și se joacă în prezent.

Pe ilustratoarea acestei cărți o cheamă Margareta Udrescu, dar prietenii îi spun Umi. Înainte de a descoperi pasiunea pentru culori, Umi a fost gimnastă. A început să ilustreze după ce profesorul din liceu i-a spus că în loc să deseneze poate scrie povești…

Editura Pandora M vă invită sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 12:30, să le cunoașteți pe Ioana Slăniceanu și Margareta Udrescu, creatoarele Creionului magic, în cadrul Campionatului de povești organizat la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Am pregătit o mulțime de momente frumoase pentru fanii colecției PanDA care vor participa la eveniment. Minunatul ilustrator Fesus Barna îi va învăța să deseneze ponei de toate culorile, vor confecționa creioane magice și, nu în ultimul rând, vor putea câștiga premii: cărți și simpaticul ursuleț panda – mascota colecției.

Cartea Creionul magic este călătoria fermecată a unei fetițe pentru a-și descoperi talentul special. O să aflăm cât de greu sau cât de ușor i-a fost după ce vom citi cartea. Un lucru e sigur: toți copiii care vor afla povestea ei vor face un pas înainte în descoperirea propriului talent.

Organizer

Editura Trei
Phone
021 300 60 90
View Organizer Website

Venue

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bld. Regina Elisabeta, nr. 38
București, Romania
+ Google Map