Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare de carte: ”Pierdut în Iran”, de Cătălin Vrabie

07.04.2014 @ 4:30 pm - 6:00 pm

Dragi prieteni si cititori,

va invitam la o calatorie in inima vechii Persii alaturi de Carmen Gavrila (corespondent diplomatic al Radio Romania), Corneliu Vlad (jurnalist si autor al volumului “Iranul la rece”), Sergiu Gabureac (bibliotecar, Biblioteca Metropolitana Bucuresti) si Catalin Vrabie (autor al volumului “Pierdut in Iran – jurnal de calatorie”).

Veti face cunostinta atat cu Persia de odinioara cat si cu Iranul de astazi mergand pe pasii celor ce au cunoscut aceasta tara si altfel decat prin intermediul mass-mediei.

Cei mai multi cred ca Iranul este o tara periculoasa… departe de adevar. “Puțini știu că Iranul s-a clădit pe temelia Persiei antice, țară cu bogății morale, spirituale şi artistice inestimabile, leagănul civilizației pământeşti. De altfel, numele țării provine de la cuvântul Arian care în sanscrită înseamnă „nobil, onorabil” (ārya).”

Toate acestea si multe altele vor fi ilustrate atat in fotografii cat si prin intermediul cuvintelor scrise sau vorbite Luni, 7 aprilie 2013 ora 16:30 la Libraria Sadoveanu (Magheru 6-8).

Va asteptam!

Details

Date:
07.04.2014
Time:
4:30 pm - 6:00 pm
Event Tags:
, , ,

Venue

Librăria „Mihail Sadoveanu”
B-dul G-ral Magheru, nr. 6-8
București, România
+ Google Map
Phone
021-3162965
View Venue Website