Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „Eu o să vorbește drăguț cândva”, cu participarea lui David Sedaris

21.06.2016 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Cunoscutul autor american de satiră, David Sedaris, revine la București pentru lansarea celei de-a doua cărți a sa tradusă în limba română: „Eu o să vorbește drăguț cândva”, în Colecția Narator, editura Publica. Prima lui carte tradusă în română, „În pielea goală” face parte din aceeași colecție.

După evenimentul soldout An evening with David Sedaris prezentat deThe Power of Storytelling, autorul și Luiza Vasiliu, editor coordonator Scena9, vă așteaptă în Grădina Verona, la o discuție care va provoca zâmbete. Evenimentul include și o sesiune de autografe, iar intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Cartea va fi disponibilă în librării începând cu data de 16 iunie.

Evenimentul este co-organizat de The Power of Storytelling, găzduit deCarturesti, cu susținerea NN, cu sprijinul AQUA Carpatica și Domeniile Samburesti.
Parteneri media: Decât o Revistă, Scena9, SUB25.

Cartea „Eu o să vorbește drăguț cândva” este împărțită în două părți:
– prima conține treisprezece eseuri în care autorul vorbește despre copilăria petrecută în suburbiile din Raleigh, Carolina de Nord, despre familie și despre diverse slujbe bizare pe care le-a avut în New York.
– în cea de-a doua parte, intitulată Deux, Sedaris scrie despre mutarea în Franța împreună cu partenerul său Hugh, despre tentativele de a învăța franceza, dar și despre modul în care ajunsese să vorbească această limbă, „unul deloc complicat, care presupune să zbieri în engleză din toți rărunchii, la fel cum ai zbiera la o persoană surdă sau la un câine pe care credeai că-l dresasei să nu se mai urce pe canapea”.

Vă așteptăm cu drag!

Organizer

Editura Publica
Phone:
(+40) 21 231 52 18
Email:
carte@publica.ro
Website:
http://www.publica.ro/

Venue

Grădina Verona
Pictor Arthur Verona, nr. 15
București, România
+ Google Map
Phone:
0732 003 060