Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare Julian Barnes – Niveluri de viaţă

07.05.2014 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Ce se întâmplă când cineva pune laolaltă două lucruri care nu au mai fost puse niciodată laolaltă? Cel mai probabil lumea se schimbă, iar dacă ni se oferă o mărturie literară, suntem cu atât mai norocoşi. Sigur, lucrurile se complică când experimentul se repetă cu doi oameni. Cum ar fi o actriţă celebră şi un aventurier pursânge. Cum ar fi, spre exemplu, Sarah Bernhardt şi Fred Burnaby, faimosul pionier al zborului cu balonul. Dar dacă şi atunci rezultatul se ridică la înălţime, respectivul scriitor ar putea fi unul de talia lui Julian Barnes sau poate chiar Julian Barnes însuşi. 

Miercuri, 7 mai, de la ora 19.00, patru mari pasionaţi de literatura talentatului autor britanic vin la Librăria Bastilia să discute despre “Niveluri de viaţă”, ultima sa carte tradusă în limba română:

RADU PARASCHIVESCU
MARIUS CHIVU
LUIZA VASILIU
ALEXANDRA RUSU

Împreună cu ei vom medita nu doar la păcatul înălţimii, ci şi la pierderea adâncimii, cauzată, se pare, de zodia orizontalei în care trăim cu toţii. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de altitudini (literare) rarefiate!

Organizer

Editura Nemira
Email:
office@nemira.ro
Website:
www.nemira.ro

Venue

Bastilia Librarium
Piața Romană nr. 5
București, Romania
+ Google Map
Website:
http://www.librariumgrup.ro/