Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „Vicky, nu Victoria” la Cărturești Verona

25.02.2016 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Joi, 25 februarie, de la ora 19.30, Librăria Cărturești și Editura Herg Benet vă invită la o întâlnire cu Vicky, Cristina Nemerovschi și invitații lor speciali. Discuții, lecturi, autografe și surprize!

“Vicky e un om cu totul special și nu cred că povestea ei e o ficțiune. Sunt sigură că mai există astfel de oameni în această lume măcinată de răutate și ură. Încă mai există oameni cu o minte deschisă, puternică, capabili să înțeleagă de la o vârstă fragedă ce e bine și ce e rău, ce e corect și de ce. Oameni de la care începe schimbarea despre care vorbește toată lumea și care prin puterea exemplului reușesc să-i schimbe și pe ceilalți. Sau măcar să le dea un imbold sănătos.” (http://cititoriferoce.weebly.com/blog/cristina-nemerovschi-vicky-nu-victoria)

“Vicky, nu Victoria e un microunivers ce încorporează caracteristicile unui macrocosmos corupt și-n plin proces de putrefacție. Știm că literatura nu schimbă lumea ca și cum ai bate din palme, dar stilul Cristinei Nemerovschi are capacitatea de a constitui un wake up call pentru un procent, fie el minuscul, de coruptibili.” (http://haipecarti.blogspot.ro/2015/11/vicky-nu-victoria.html?spref=fb)

“Vicky, nu Victoria e despre revoltă, și subliniază clar că doar cei inteligenți se pot revolta, pentru că vor mai mult, vor altceva și sunt dispuși să străbată Lumea pentru a obține ce-și doresc. Vicky reprezintă materializarea nemulțumirilor, fricilor, teribilismului, revoltei, dorințelor, ispitelor adolescentine.” (http://goodread.ro/recenzie-vicky-nu-victoria-de-cristina-nemerovschi/)

“Vicky e un mare FUCK YOU la adresa societății și a principiilor de mult demodate. Vicky, nu Victoria este acel gen de carte pe care trebuie să o (re)citești când simți că te-ai pierdut și că nimic nu mai are sens. Te va ajuta, îți promit!” (http://catrinaionescu.blogspot.ro/2015/11/vicky-nu-victoria-recenzie.html)

“Eseul scris de Coco despre Vicky în ora de engleză m-a făcut şi pe mine să plâng, mi-am şters ochii cu mâneca hanoracului roz şi am citit mai departe, că na, să te ţină în suspans e una dintre cele mai mari calităţi ale lui Nemerovschi.” (http://lacrimadebarbat.blogspot.ro/2015/10/tu-chiar-crezi-ca-exista-viitor.html?spref=fb)

Organizer

Editura Herg Benet Publishers
Email:
editor@hergbenet.ro
Website:
http://www.hergbenet.ro

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/