Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „Vicky, nu Victoria” la Gaudeamus

21.11.2015 @ 5:00 pm - 5:45 pm

„Vicky, nu Victoria” vine să se întâlnească cu voi la Gaudeamus, sâmbătă, pe 21 noiembrie, de la ora 17, la standul Herg Benet.

Invitată: Cristina Boncea.

„Vicky e un om cu totul special și nu cred că povestea ei e o ficțiune. Sunt sigură că mai există astfel de oameni în această lume măcinată de răutate și ură. Încă mai există oameni cu o minte deschisă, puternică, capabili să înțeleagă de la o vârstă fragedă ce e bine și ce e rău, ce e corect și de ce. Oameni de la care începe schimbarea despre care vorbește toată lumea și care prin puterea exemplului reușesc să-i schimbe și pe ceilalți. Sau măcar să le dea un imbold sănătos”.

http://cititoriferoce.weebly.com/blog/cristina-nemerovschi-vicky-nu-victoria

„Recomand această mini serie mai mult decât orice lucrare a Cristinei, e în continuare preferata mea, ador personajele și acțiunea. Orice scrie Cristina e ușor de citit și mirobolant, diferența e că pur și simplu mă identific cel mai bine cu Vicky. Și desigur, regăsim tiparul de om dur cu inimă mare, dezgustat de societate. Cristina Nemerovschi is an addiction. Citiți-o pe Vicky!”

http://cristinaboncea.com/2015/11/07/vicky-nu-victoria-recenzie

„Eseul scris de Coco despre Vicky în ora de engleză m-a făcut şi pe mine să plâng, mi-am şters ochii cu mâneca hanoracului roz şi am citit mai departe, că na, să te ţină în suspans e una dintre cele mai mari calităţi ale lui Nemerovschi.
Mă găsiţi şi pe mine printre ultimele pagini ale volumului, deoarece scriitoarea a ataşat păreri ale cititorilor. Mă simt respectată, pe bune.

Îţi mulţumesc, Nemerovschi, că scrii cărţi mişto. Aş vrea să-ţi zic că te iubesc, dar ar fi de căcat. Aşa c-am să aştept să râdem împreună. Probabil pentru tot restul vieţii”.

http://lacrimadebarbat.blogspot.ro/2015/10/tu-chiar-crezi-ca-exista-viitor.html?spref=fb

 

Târgul Internaţional de Carte de învățătură GAUDEAMUS 2015 – detalii, evenimente, program

Organizer

Editura Herg Benet Publishers
Email:
editor@hergbenet.ro
Website:
http://www.hergbenet.ro

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone:
021 202 5700
Website:
http://www.romexpo.ro

Privacy Preference Center