Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată”, de Cristina Nemerovschi – Cărturești

10.03.2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Pe 10 martie, vă aștept cu drag să stăm de vorbă la ceainăria de la Cărturești Verona despre „Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată”. Invitate: Alina Pavelescu și Camelia Cavadia.

„Un roman despre cruda realitate a multor oameni care se simt blocați în propria minte, se simt singuri și învinși.” (Cristina Boncea)

„Este o carte care îți pătrunde pe sub piele cu fiecare pagină, te cutremură, te face să zâmbești, să plângi, să privești altfel fiecare zi.” (Andreea Ban)

„Un cuvânt – GENIAL.” (Dragoș Filioreanu)

„Cel mai intens și sensibil roman al Cristinei.” (Mădălina Kruppa)

„O carte cu o enormă încărcătură emoțională.” (Bianca M. Călin)

„Știu că o să mai am obsesii. Știu că foarte probabil o să mai am și depresii. Știu că anxietatea va fi mereu acolo, gata să sară în față oricând și să încerce să preia controlul, numai pentru că e convinsă că poate. Știu că atacurile de panică vor rămâne pentru mine ca niște colegi de școală primară; ne vom mai vizita din când în când, sau ne vom întâlni pe stradă, și ne vom minuna de cât de tare ne-am schimbat cu toții și, în același timp, ceva din noi a rămas la fel și așa va fi pentru totdeauna. Știu că mă voi mai simți defectă până în ultima fibră, și fără vindecare.

Știu și că, dincolo de astea, vor mai fi și multe alte sentimente. Știu că am să mai fiu fericită.

Știu că am să mă mai pierd, pentru că nu se poate altfel. Dar știu la fel de bine și că am să mă regăsesc după momentele de rătăcire. Întreagă și vie, la fel ca întotdeauna.

Iar asta, azi, acum, îmi este de ajuns.”

Organizer

Editura Herg Benet Publishers
Email
editor@hergbenet.ro
View Organizer Website

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 317 3459
View Venue Website