Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea audiobookului „Povești de dragoste la prima vedere” – coup de foudre cu Mariana Mihuț, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu

14.03.2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Dragostea transforma lumea in poveste. Cinci intamplari, citite pe trei voci, de pe audiobookul Povesti de dragoste la prima vedere, ne deschid apetitul pentru neasteptatele aparitii ale iubirii.

Editura Humanitas va da intalnire cu Mariana Mihut, Gabriel Liiceanu si Radu Paraschivescu, cei trei cititori de pe audiobook, marti, 14 martie, ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu.

Vor fi acolo si autoarele Adriana Bittel (poveste in lectura Marianei Mihut) Ana Blandiana si Ioana Parvulescu (povesti in lectura lui Gabriel Liiceanu). Intalnire moderata de Lidia Bodea.

Prima poveste e despre o dragoste tarzie la Paris. A doua despre ingerii de langa noi. In cea de-a treia veti simti un puternic miros de terebentina, iar in a patra, parfum de crini regali. A cincea va aduce in auz un nume care zgarie si unul care mangaie.

Prima poveste are miza si pariaza pe nenoroc. A doua cade din fantastic in lumea noastra cea de toate zilele. A treia are realism, ras, nerv. A patra inocenta, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie si economie (politica).

Cand Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana si Ioana Parvulescu sunt autorii povestilor, nu-i exclus sa faceti un coup de foudre pentru audiobook. Face parte dintre acele lucruri rare care, daca n-ar exista, ar trebui inventate. Bucurati-va in tihna de vocile pe care le auziti.

Un fragment de lectura (filmare in studio).

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

Venue

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bld. Regina Elisabeta, nr. 38
București, Romania
+ Google Map