Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea romanului „Rămâi insula mea de canabis”, de Victoria Serman

16.06.2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Vineri, 16 iunie 2017, la ora 19, la Librăria Humanitas Kretzulescu, Calea Victoriei nr. 45, va avea loc lansarea romanului Rămâi insula mea de canabis de Victoria Serman (Editura Univers, 2017).

Când realitatea nu mai corespunde dorințelor și aspirațiilor, ce alegi? Rămâi insula mea de canabis este o călătorie inițiatică printre sentimente, conflicte interioare și alegeri, ce pune într-o nouă perspectivă criza de la patruzeci de ani, căsnicia, condiția de părinte, locul acordat vieții profesionale și personale, noile tehnologii care ne invadează viața. Romanul reconstituie povestea unei iubiri iraționale, profunde, care sfidează fără drept de apel timpul, distanța și convențiile sociale. Ca într-o zi care se repetă la nesfârșit, protagoniștii se regăsesc în fața acelorași alegeri, din care ar trebui să învețe cum să-și schimbe destinul.

Vor reuși?

Invitați: Liana Stanciu, Linda David (psihoterapeut psihanalist și regizor), Marius Constantinescu, Raul Popescu și Victoria Serman.

Marcela Motoc, actriță a Teatrului Bulandra, va citi fragmente din roman.

Vă așteptăm cu drag!

 

Despre autor:

Victoria Serman debutează în 2017 la Editura Univers cu romanul Rămâi insula mea de canabis. Formată la Universitatea Bucureşti şi Institutul de Studii Politice din Paris, Victoria a explorat orizonturile ştiinţelor umane investindu-se într‑o carieră internaţională strălucită, alături de companii lider de piaţă. Această evoluţie, aprioric îndepărtată de lumea literară, i‑a hrănit universul ideilor cu contextele sale culturale diferite şi fascinaţia pentru oamenii pe care i‑a întâlnit. Îndrăgostită necondiţionat de cuvinte, Victoria a început să le împletească în poveşti, purtându‑şi publicul în călătorii prin lume şi prin viaţă. Primele sale articole şi povestiri au apărut în revista online Catchy.ro, apoi Victoria s‑a alăturat grupului de autori ai volumului Ladies in Jazz, cu eseul „Viaţa ca o improvizaţie de jazz“. În 2016, Victoria a lansat blogul victoriaserman.ro – idEI&idEaLE, pe care l‑a imaginat ca pe un muzeu în miniatură dedicat temelor cu care se confruntă azi oamenii. „Pentru că, femei, bărbaţi, suntem toţi în căutarea fericirii şi a plăcerii, în toate formele ei: gustativă, socială, sexuală, socială, intelectuală sau morală.“

Organizer

Editura Univers
Phone
021.315.33.08
Email
office@edituraunivers.ro
View Organizer Website

Venue

Librăria Humanitas Kretzulescu
Calea Victoriei nr. 45
București, România
+ Google Map
Phone
021 313 50 35
View Venue Website