Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea ultimului număr al Revistei de Povestiri

22.06.2014 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Duminică, 22 iunie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București se lansează ultimul număr al Revistei de Povestiri, bun prilej pentru o discuție despre cum merge povestea mai departe.

Ultimul număr înseamnă 42 de povestiri scurte, selectate în urma unui concurs literar organizat la începutul anului și în urma atelierului de scriere creativă, ediția a treia. Ca de obicei, în paginile revistei sunt mai ales autori debutanți, cum unul dintre scopurile ei a fost de la început încurajarea scriitorilor noi. Din martie 2012, Revista de Povestiri a publicat peste 150 de autori și a antrenat la atelierul de scriere creativă peste 70, dintre care unii se pregătesc pentru un debut în volum.

Povestea merge mai departe prin atelierele organizate în jurul revistei, încă din toamna lui 2012. E vorba de ateliere care ne antrenează să spunem povești, prin diverse limbaje: literatură, film, comunicare, arte vizuale. Coordonatorii – Florin Iaru, Marius Chivu, Cecilia Ștefănescu, Magda Bunea, Georgian Constantin, Sorin Trăstaru vor fi prezenți la lansare și vor participa la un scurt panel despre activitatea lor ca antrenori de oameni talentați.

După o sesiune de caligrafie pe piele și alte întâmplări suspecte, urmează un concert de coveruri după Tom Waits. Intrarea la eveniment e 10 lei și include două numere anterioare ale revistei. Numărul nou va costa 20 de lei la lansare și 25 lei în librării și pe site.

Pentru ultimele vești, urmăriți evenimentul pe Facebook.

Organizer

Revista de Povestiri
Phone:
0732009198
Email:
sundays@revistadepovestiri.ro
Website:
http://revistadepovestiri.ro/

Venue

J’ai Bistrot
Calea Griviței 55
București, România
+ Google Map
Phone:
031 426 2047
Website:
http://www.facebook.com/JaiBistrotBucuresti