Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansări Crux Publishing Gaudeamus 2017: Rebeliuni literare

22.11.2017 @ 10:00 am - 26.11.2017 @ 8:00 pm

Editura Crux Publishing vă invită la Gaudeamus 2017! Colecția de toamnă cruxiană vă va surprinde anul acesta cu varietatea speciilor abordate: high-fantasy, new weird, literatură postmodernă, ficțiune transgresivă și filosofie.

Aveți ocazia să vă întâlniți cu autorii la stand pentru autografe și întrebări, dar și să le cunoașteți mai bine pe invitatele noastre speciale: Ana-Maria Negrila (scriitoare), Alexandra Medaru (scriitoare, critic literar), Mihaela Apetrei (scriitoare, promotor literar), Petrisor Militaru (poet, critic literar, publicist).

Desigur, nu puteți rata ocazia de a vă întâlni personal cu scriitorii voștri preferați, de a pune mâna pe cele mai bune cărți, de a vă bucura de hainele noi cu care am îmbrăcat unele volume și de a profita de reducerile și ofertele speciale de târg!

Vă așteptăm la Romexpo la standul Crux Publishing (pavilion central, nivelul 3.2, standul 102, ca si anul trecut) pentru a ne bucura împreună de noutățile acestei toamne:

Secretul regelui nemuritor, de Mircea Tara pe care îl adorați după ce ne-a dat Inima Dragonului,

Povestiri de la marginea realității, pentru că abia așteptați să aflați la ce aventuri nebunești vă provoacă Dan Radoiu,

Restituirea, pentru că toți avem nevoie de acel strop de umaninate parcă pierdut, dar perfect surprins de Anamaria Bancea,

Recolta roșie, pentru că Razvan T. Coloja vă poate lăsa pe gânduri zile întregi cu o zingură frază,

Biblia nihilistă, pentru că filosoful Stefan Bolea știe că adevărata cale este cea a libertății.

Cinci volume excepționale, invitați surpriză, atmosfera cruxiană cu care v-ați obișnuit deja și pe care o iubiți, scriitori celebri, prieteni dragi și sentimentul că trăim fantastic împreună, iată cu ce vă așteptăm anul acesta la Gaudeamus!

Organizer

Crux Publishing
Phone:
0722704975
Email:
contact@cruxed.ro
Website:
http://cruxed.ro

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone:
021 202 5700
Website:
http://www.romexpo.ro