Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansări titluri noi SF & F la Crux Publishing la Gaudeamus

21.11.2015 @ 2:30 pm - 4:00 pm

Vă invităm sâmbătă, 21 noiembrie, la lansarea noilor titluri din Colecția SF/Fantasy a editurii Crux Publishing! Între orele 14.30 – 16.00 veți avea parte de o aventură nemaivăzută alături de unii dintre cei mai mari scriitori străini și români și de invitații lor speciali! Standul Crux Publishing se află în pavilionul 3.20. Nu aveți cum să îl ratați, noi suntem cei care fac cosplay!

PARTEA I – NOUA COLECTIE SF/F

1. Lansare volum Metamorfoze (Clasici ai literaturii fantastice)
O colecție de povestiri semnate de unii dintre cei mai mari scriitori de fantasy ai tuturor timpurilor!
Arthur Conan Doyle, H. P. Lovecraft, Algernon Blackwood sau Robert E. Howard vă așteaptă (în spirit) să le descoperiți capodoperele inspirate de tema licantropiei. Lupi care se transformă în oameni sau oameni care se transformă în lupi?… Demoni, spirite sau fantasme?…

INVITAȚI SPECIALI: Oliviu Crâznic, (scriitor, critic literar), Șerban Andrei Mazilu (scriitor, editor), Andreea Sterea (editor șef Crux Publishing)

2. Lansare volum Delirul încapsulat (Florin Pîtea)
Haideți să ne alăturăm unor personaje memorabile, iar împreună cu ele să luăm parte la o aventură steampunk pe cât de palpitantă, pe atât de amuzantă. Nu vă uitați derringer-ul acasă, căci unele aventuri pot fi… periculoase. Și nu lăsați deoparte nici batistele cu care o să vă ștergeți lacrimile de râs, pentru că unele personaje sau situații par desprinse direct din operele lui Terry Pratchett.

INVITAȚI SPECIALI: Alexandru Mironov (scriitor, jurnalist, fost ministru al tineretului și sportului), Oliviu Crâznic (scriitor, critic literar), Andreea Sterea (editor șef Crux Publishing)

3. Lansare roman În sângele tatălui (Ciprian Mitoceanu)
Ciprian Mitoceanu, cunoscut criticilor literari străini și ca “Stephen King de România” revine pe piața de carte românească cu un thriller SF ce explorează un univers distopic nu foarte îndepărtat de zilele noastre și de starea actuală a lucrurilor. În sângele tatălui este primul volum din seria Predestinare genetică, un roman science – fiction de excepție, o distopie întunecată și un thriller pasionant în care personajele par prinse pe veci în pânza de păianjen a sorții.

INVITAȚI SPECIALI: Oliviu Crâznic (scriitor, critic literar), Andreea Sterea (editor șef Crux Publishing)

 

Târgul Internaţional de Carte de învățătură GAUDEAMUS 2015 – detalii, evenimente, program

Organizer

Crux Publishing
Phone
0722704975
Email
contact@cruxed.ro
View Organizer Website

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone
021 202 5700
View Venue Website