Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansări volume literatură postmodernă la Crux Publishing

21.11.2015 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Începând cu ora 16.00, la standul Crux Publishing din pavilionul 3.20, sâmbătă, 21 noiembrie, ne întâlnim cu doi dintre cei mai de seamă scriitori români contemporani postmoderni: Ștefan Bolea și Răzvan T. Coloja!

1. Lansare volum Theoria (Ștefan Bolea)
Doctor în Filosofie și doctorand în Litere, omul de cultură clujan Ștefan Bolea tocmai ce a câștigat un premiu special la concursul de proză scurtă organizat de Helion SF. După o lansare de succes la Cluj, tânărul filosof ajunge la Gaudeamus 2015 pentru a prezenta volumul de eseuri filosofice Theoria. “Stilul dezinvolt-american, personalizat şi interdisciplinar, declamator sau confesiv, captivează cititorul indiferent dacă subiectul analizat este poezia/ proza tânără, cinematografia contemporană, doom metal/ dance metal, istoria mentală a revistei EgoPHobia…

INVITAȚI SPECIALI: Petrișor Militaru (poet, critic literar), Șerban Andrei Mazilu (editor)

2. Lansare volum Pangeea, toamna (Răzvan T. Coloja)

Laureat al Premiului Special al Juriului la Concursul Național de Creație Literară “Vasile Voiculescu” – ediția 2015 pentru romanul Soldați ai terebentinei, autorul orădean Răzvan T. Coloja va fi prezent la Târgul de Carte Gaudeamus la lansarea ultimului său roman, Pangeea, toamna. “Pangeea, toamna e un roman al desprinderii, un manifest pentru sfidarea gravitației și pentru căutarea – chiar iresponsabilă – a drumului propriu.

Pangeea, toamna este, poate mai puternic decât alte cărți ale autorului, un roman senzorial sau, mai pretențios spus, un poem epic.

Dan-Liviu Boeriu (critic literar)

INVITAȚI SPECIALI: ȘTEFAN BOLEA (filosof, doctorand in litere), Andreea Sterea (editor șef Crux Publishing)

 

Târgul Internaţional de Carte de învățătură GAUDEAMUS 2015 – detalii, evenimente, program

Organizer

Crux Publishing
Phone
0722704975
Email
contact@cruxed.ro
View Organizer Website

Venue

Romexpo
Romexpo Sa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1
București, România
+ Google Map
Phone
021 202 5700
View Venue Website