Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansările de carte ale Editurii Niculescu la Bookfest 2016

01.06.2016 @ 3:00 pm - 04.06.2016 @ 4:00 pm

Editura NICULESCU lansează la Bookfest cele mai noi titluri din domeniile dezvoltare personală, sănătate, familie.

Vino în perioada 1-5 iunie 2016 la standul Editurii NICULESCU (Romexpo, Pavilion C1, Stand A14) şi profită de reduceri excepționale, lansări de carte şi vouchere surpriză!

Program lansări

Miercuri, 1 iunie 2016, ora 15.00

Lansare titlu: Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid
Autori: Haylie Pomroy, Eve Adamson
Invitat: Prof. dr. Veronica Mitescu – Specialist nutriţie, detoxifiere şi biorezonanţă

Prezentare:
#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

HAYLIE POMROY, supranumită „nutriţionista vedetelor”, este consilieră autorizată în nutriţie şi consilieră holistică si îsi desfăşoară activitatea în clinici din Beverly Hills şi Burbank. Dintre apariţiile ei la postul de televiziune NBC, putem aminti emisiunile Access Hollywood şi Extra. De asemenea, Haylie semnează articole în publicaţii precum Marie Claire, People sau Star.

Concepţia fundamentală a lui Haylie este că nu trebuie să privim mâncarea ca pe un duşman, ci ca pe un prieten de care avem nevoie pentru a ne regla metabolismul, astfel încât organismul să devină capabil să ardă grăsimea. Consumul alimentar poate fi, aşadar, privit ca o experienţă biologică pozitivă. Ţinând dieta propusă de autoare, vei mânca pe săturate: trei mese pe zi şi cel puţin două gustări. Gata cu număratul caloriilor, cu înfometarea şi cu mâncărurile lipsite de savoare!

Cartea cuprinde peste 50 de reţete şi un plan alimentar pentru patru săptămâni – care are inclusiv mese vegetariene, bio sau fără gluten –, recomandate celor care au ţinut până acum, fără succes, diete peste diete, dar şi acelora care se află la prima încercare de a slăbi sau care, pur şi simplu, îşi doresc un stil de viaţă sănătos şi un corp frumos. În doar patru săptămâni, nu doar că te vei bucura să vezi cum pierzi în greutate, dar vei constata, cel mai probabil, că ţi-a scăzut şi nivelul colesterolului, că nivelul zahărului din sânge s-a stabilizat şi că te simţi mai relaxat.

Preţ de listă cu TVA: 29,90 lei

1 banner lansare Mananci mult, slabesti mult

Joi, 2 iunie 2016, ora 18.30

Lansare titlu: Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!
Autor: Dr. Robynne Chutkan
Invitati:
Prof. dr. Veronica Mitescu – Specialist nutriţie, detoxifiere şi biorezonanţă
Oana Popescu – Biolog principal, Specialist în bacteriologie
Dr. Alexandra-Maria Năşcuţiu – Specialist în microbiologie, Traducătorul cărţii

Prezentare:
„Această carte este medicamentul de care avem nevoie pentru a fi sănătoşi cu adevărat.”
Dr. Christiane Northrup, autoarea unor bestselleruri New York Times

Microbiomul – trilioanele de bacterii care trăiesc în tractul nostru digestiv – este astăzi cel mai în vogă trend medical. Dar ce înseamnă de fapt acest lucru pentru sănătatea dumneavoastră? Sintetizând ultimele descoperiri ştiinţifice, dr. Robynne Chutkan, un renumit gastroenterolog american, explică felul în care dieta occidentală standard şi stilul nostru de viaţă hipersalubrizat ne pot afecta microbiomul, lăsându-ne fără „bacteriile bune” (esenţiale pentru funcţionarea optimă a organismului) şi crescând numărul bacteriilor patogene. Acest dezechilibru ne expune la nenumărate boli autoimune sau cronice.

Bogată în sfaturi practice, această carte vă oferă:
• O privire de ansamblu asupra dezechilibrului microbiomului uman, care ne lasă organismul fără sistemul natural de protecţie.
• Reţete nutritive şi extrem de delicioase, care încurajează creşterea „bacteriilor bune”.
• O listă cu întrebările pe care să le adresaţi medicului, dacă vi se prescrie un antibiotic, şi cu sfaturi prin care să vă protejaţi intestinele în timpul unui astfel de tratament.
• Informaţii utile despre cum să prevenim şi să ne recuperăm după boli precum eczema, sindromul intestinului iritabil, sindromul intestinului permeabil, sindromul de oboseală cronică, diverse tipuri de colită etc.
• Recomandări în alegerea celor mai potrivite probiotice şi suplimente nutritive.
• O introducere în ceea ce se numeşte astăzi transplantul de materii fecale, următoarea frontieră din medicină, pentru cei cu un microbiom sever afectat.

Preţ de listă cu TVA: 29,90 lei

2 banner lansare Traieste murdar, hraneste-te curat

Vineri, 3 iunie 2016, ora 18.30

Lansare titlu: COPILUL TEMPERAMENTAL. O NOUĂ ABORDARE PENTRU A-I ÎNȚELEGE PE COPIII IMPREVIZIBILI
Autor: Dr. Ross W. Greene
Invitati:
Cati Călin – Psiholog și trainer Metoda ESPERE, Centrul AmaneSer
Oana-Ilinca Moldoveanu – Traducătorul cărţii
Liliana Scarlat – Redactor Editura NICULESCU

Prezentare:
Ţipete, plânsete, îmbrânceli, lovituri cu piciorul, muşcături… acestea sunt doar câteva dintre manifestările unui copil cu un comportament dificil, căruia îi este greu să se ridice la înălţimea aşteptărilor noastre. Adesea, din cauza acestor manifestări, părinţii sunt dezamăgiţi, nervoşi, se simt depăşiţi de situaţie şi caută cu disperare răspunsuri. Cu ajutorul acestei cărţi, dr. Ross W. Greene te ajută să înţelegi de ce şi când anume copilul tău se comportă astfel, dar şi cum să fii tolerant şi să reacţionezi eficient, fără să recurgi la pedepse sau să intri în conflict cu cel mic.

Sub îndrumarea competentă a autorului şi cu ajutorul sfaturilor sale practice, tu şi copilul tău veţi construi o relaţie nouă, bazată pe comunicare şi respect reciproc.

„O lectură obligatorie pentru toţi părinţii, profesorii şi specialiştii care încearcă să îndrume, să instruiască şi să lucreze cu copiii dificili şi greu de stăpânit.”
Dr. THOMAS H. OLLENDICK, profesor de psihologie, Universitatea Virginia Tech

Preţ de listă cu TVA: 26,90 lei

3 banner lansare Copilul temperamental

Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 15.00

Lansare titlu: EMOȚIILE NEGATIVE. CUM SĂ NE ELIBERĂM DE FRICĂ, ANXIETATE, TRISTEȚE, FURIE, AGRESIVITATE, RUȘINE
Autor: Latifa Gallo
Invitati:
Claudia Jimeno – Specialist în comunicare relațională și dezvoltare personală, Centrul AmaneSer
Rodica Bogdan – Traducătorul cărţii
Liliana Scarlat – Redactor Editura NICULESCU

Prezentare:
Suntem în permanenţă traversaţi de emoţii negative – frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine, gelozie etc. – care ne perturbă, ne bulversează şi ne destabilizează, şi nu ştim ce să facem pentru a le potoli sau stăpâni. Emoţiile negative sunt însă un mijloc extraordinar de autocunoaştere şi de dezvoltare personală.

În plus, cel mai adesea nici nu le conştientizăm, iar atunci când le identificăm, ni se face frică şi avem tendinţa de a le înăbuşi. Dar emoţiile, chiar şi cele negative, ne ajută să trăim. De fapt, nu trebuie nici să le gestionăm, nici să le stăpânim, ci doar să le îmblânzim pentru a le elibera. Emoţiile ne ajută să înţelegem ce se întâmplă în interiorul nostru. Vom descoperi astfel că fiecare emoţie are un rol pozitiv.

Cu ajutorul acestei cărţi, scrise de un coach renumit, în care veţi găsi numeroase mărturisiri şi experienţe trăite, veţi învăţa să faceţi din emoţiile voastre negative cei mai buni inamici din viaţa voastră personală, familială şi profesională şi să avansaţi pe drumul cunoaşterii de sine.

LATIFA GALLO este, de peste 20 de ani, un apreciat coach şi sofrolog. Experta în inteligenţa emoţională, gestionarea stresului şi stima de sine, se ocupă, de asemenea, de promovarea sănătăţii şi stării de bine la locul de muncă.

Preţ de listă cu TVA: 26,90 lei

4 banner lansare Emotiile negative

Details

Start:
01.06.2016 @ 3:00 pm
End:
04.06.2016 @ 4:00 pm
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Romexpo, Pavilioanele C1, C2, C4
Marasti Blvd, nr. 65-67
București, 011465 România
+ Google Map
Phone:
+40 21 207.70.00
Website:
http://romexpo.ro/