Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Made in RO – Târg ales de design, ediția #10

16.12.2017 @ 11:00 am - 17.12.2017 @ 8:00 pm

DESIGNIST, primul și cel mai original proiect românesc de publishing online axat pe designerii români de produs, design interior și industriile creative locale, iese în offline și prezintă NOILE colecții ale designerilor români. NOUL Made in RO are loc la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspăt mutat în intersecția de la Timpuri NOI, pe Splaiul Unirii nr. 165 – Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1. Deci, reține: la Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI. Și, bineînțeles, NOI – Designist.ro. Și NOUL abia începe.

Timpul trece cu viteza luminii – așa am ajuns la ediția aniversară cu numărul #10.
Ne bucurăm că rămânem consecvenți și că am trecut, cu succes, proba timpului. În fiecare an îi aducem laolaltă pe cei mai talentați designeri români de produs, creăm oportunități pentru întâlniri fructuoase, pentru că Made in RO este un eveniment-rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Alexandra Radu – căni ceramice

Ceramic Sparrow – ceainic

Pe 16 și 17 decembrie, te vei întâlni cu cei mai talentați designeri români și colecțiile lor de piese ceramice, home & deco, jucării originale sau lămpi cool, bijuterii și accesorii fashion. Peste 60 de branduri românești, selectate în urma apelului de proiecte, vin la Made in RO #10 din întreaga țară – o bună parte dintre acestea în premieră. Ca să-ți poți face listele de cadouri din timp, stai cu ochii pe designist.ro – o să găsești acolo poveștile obiectelor și ale creatorilor.

Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață și cartierele sau zonele industriale. De aceea am ales ca această ediție Made in RO să fie găzduită de NOUL Impact Hub, mutat de curând în această nouă zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei ”, spune Elis Popescu, fondator Made in RO și DESIGNIST.

Deco Box – lampă

Halfdrop – perne decorative

Ca la fiecare Made in RO, și afișul ediției aniversare promovează tot un designer român. De această dată, compoziția grafică poartă semnătura Anei Bănică, de la Cai verzi pe pereți, și nu rămâne captivă pe afiș, ci ia forma unui festiv sticker de perete. Grafica poartă numele Xmas@Made in RO și se poate comanda de pe site-ul caiverzipepereti.com.

Și încă ceva: gustul aromat al celei mai bune cafele din oraș este asigurat, ca de obicei, de Origo, iar quiche-urile, prăjiturile și cozonacii with a twist de la talentații cofetari și patiseri House of Cookies. Sigur vei avea nevoie de un popas de la cumpărăturile designish, cât să-ți tragi sufletul și să-ți bifezi cadourile pe listă.

Iutta – geantă brodată

Lemnia – plicuri din lemn și piele

Vor expune: Abru, Adora Costa, Alexandra Radu, Alina Ceramics, Anima, Artefact room, Atelier Merci, Atelier RSVD, Atelier437, Atelierul de Porțelan, BUMbagR, Căsuța cu cerdac, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Contemporia, Cork Boutique, Cosânzeana, Cristina Masnitz Jewelry, Cufir, Deco-Box, Deep Design Concept, Devla Accessories, Differenzial Kraft, Don Papillon, Efemere, Fig, Foldo, GloryBox, Halfdrop, IF, Ioana Petre, Iutta, Joyelissimo by Gena Tudor, Lehel Jewelry, Lemnia, Lia Pfeiffer, Little Houses, Meșteshukar ButiQ, Metal Creativ, Moon, Most Precious, Noah, Noha Nicolescu, Oana Stoica Ceramics, Open Minds, Personajul LoL by Dan Pierșinaru, Rusbo Design, Serebe, Sonjaline, Spoonfool, Square Art Studio, Una ca Luna, Unca Studio, Utopic by Mona Vulpoiu, Woodish, Zulunatic, Zuriell și alții.

Most precious – pandantiv

Rusbo Design – jucărie din lemn

Când: 16-17 decembrie
Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
Bilet de intrare: 10 lei
Facebook event: aici

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Spoonfool – instrumente ceramice

Utopic by Mona Vulpoiu – cercei Micul Prinț


Despre Made in RO
Este târgul de design din România care promovează designerii români de produs, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul este activat nu doar în luna decembrie, ci și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale. Made in RO reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original și de înaltă calitate.

Despre DESIGNIST.RO
Designist.ro este primul proiect de publishing online din România, care îți prezintă tot ce te inspiră în materie de design, mai ales românesc: branduri locale, arhitectură, tendințe, lifestyle, design interior. Designist.ro își propune să educe gusturi, să încurajeze inițiative locale și să promoveze industriile creative din România.

Venue

Impact Hub
Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
București,
+ Google Map
Phone
+40 728 453 297
View Venue Website