Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mic cu Scriitoare

19.06.2015 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Două scriitoare. Două cărți. Un mix inedit.

Ce faceți în seara de 19 iunie? De la ora 18:00, noi vă invităm în laboratorul nostru de idei, la o întâlnire literară în oglindă – două dintre cele mai de succes cărți românești din 2015, semnate de femei, vor fi prezentate chiar de autoarele lor. Este vorba despre două jurnaliste și scriitoare tinere, Adina Rosetti, cu volumul de proză scurtă „De zece ori pe buze” și Ioana Bâldea Constantinescu, cu romanul „Dincolo de portocali”.

Această întâlnire experiment este prilejul perfect să cunoașteți două autoare românce, care își vor prezenta cărțile noi, publicate abia anul acesta, dar și pe sine, în fața voastră, atât ca scriitoare, femei, mame, cât și ca oameni plini de povești încă nespuse.

Evenimentul va fi moderat de Erika Ciuică, fondatoarea Clubului Scriitoarelor.

Și, pentru că știm că ambele cărți sunt captivante, am decis să aducem editurile la întâlnire. Curtea Veche și Humanitas vor avea puncte de vânzare și puteți să plecați acasă cu una sau chiar două cărți care vă vor schimba lumea interioară 😉

Numărul de locuri este limitat așa că, pentru a avea un loc asigurat la acest eveniment, scrieți-ne cât mai repede la contact@mixofideas.ro.

Participarea se face pe baza unei donații de 20 RON.

Ioana Bâldea Constantinescu, născută la București, Ioana Bâldea Constantinescu este atât jurnalist cultural, cât și prozator. Din 2001, de când lucrează în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, a realizat interviuri cu unii dintre cei mai prestigioși autori străini, precum Sarah Dunant, Alain de Botton sau David Lodge. Romanul ei de debut, “Dincolo de portocali” a fost publicat în 2015 la editura Humanitas.

Adina Rosetti, născută în 1979, la Brăila. A absolvit în 2001 o facultate economică la Universitatea Româno-Americană, apoi un curs postuniversitar de jurnalism la Universitatea Bucureşti. Din 2004 a început să scrie reportaje şi articole la Dilema Veche şi, apoi, la Dilemateca. A lucrat ca jurnalist si a colaborat cu diverse publicații: Time Out București, ELLE Romania, Unica, Esquire, Omnivor, Formula As, CR Fashion Book #2. A primit premiul „Tânărul Jurnalist al Anului 2007“ (secţiunea Cultură), acordat de Freedom House.

Vă așteptăm cu drag,

Un eveniment organizat de Clubul Scriitoarelor și Quartz Media Production alături de prietenii de la Conceptual Lab

Venue

Conceptual Lab
Dionisie Lupu, sector 1
București, Romania
+ Google Map