Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„nu uita să arunci viermii”, de Bogdan Varvari, lansat la Timișoara

23.05.2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Miercuri, 23 mai 2018, ora 19:00, La Două Bufnițe (Timișoara) va avea loc lansarea volumului „nu uita să arunci viermii”, de Bogdan Varvari, Editura Tracus Arte, 2017. Scriitorul Robert Șerban va dialoga cu autorul despre acest volum. 

„De obicei, se dadea jos din pat pe la noua dimineata, chiar daca se trezea mult mai devreme. Statea intins pe spate, se uita la tavan si asculta cum blocul se umple de zgomot. Apa la toaleta era trasa mereu, usile erau trantite, linguritele se izbeau violent de peretii cestilor, vocile infundate isi adresau replici de neinteles. Oamenii se pregateau sa plece la lucru. Pentru el, urma o zi la fel de alba si de monotona ca tavanul pe care il privea.” (Bogdan Varvari)

Bogdan Varvari (n. 1981, Timișoara) a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, specializarea Filosofie. Lucrează patru ani ca profesor de Științe Socio-Umane la diverse licee timișorene. Ulterior, renunță la învățământ și se angajează ca administrator de cont într-o companie din domeniul asigurărilor imobiliare. Debutează editorial în anul 2010 cu volumul de fragmente filosofice Iluzii și truisme, Editura Curtea Veche.

Mai multe detalii aici.

Organizer

Editura Tracus Arte
Phone:
+40 (0) 21 223 41 11
Email:
office@edituratracusarte.ro
Website:
http://www.tracusarte.ro/

Venue

La Două Bufnițe
Piaţa Unirii nr. 11
Timișoara, Romania
+ Google Map
Phone:
0371 367 717
Website:
http://ladouabufnite.ro/