Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

O nouă colectă „Carte peste carte” la Green Hours – ediția a IX-a

14.05.2018 @ 9:00 am - 20.05.2018 @ 9:00 pm

Asociația Paspartu revine cu o nouă colectă de carte. Strângem Carte peste carte pentru copii și adolescenți care au nevoie de ele în cadrul celei de-a IX-a ediții a proiectului, care a început luni, 14 mai, și se va încheia duminică, 20 mai, cu un concert de jazz, dedicat tuturor celor care au donat sau vor dona cărți zilele acestea. Colecta este găzduită de Green Hours (Calea Victoriei 120), iar beneficiarii acestei ediții sunt Asociația Scoica, care va redirecționa volumele strânse către două școli și două orfelinate, și biblioteca comunală din Grințieș, județul Neamț.

Curățenia de primăvară s-a terminat și ai descoperit că nu mai ai nevoie de anumite cărți din bibliotecă? Vrei să-ți rearanjezi biblioteca și să faci loc cărților noi pe care ți le-ai luat de curând? Ori, poate, nu te-ai gândit niciodată până acum, dar chiar ai putea renunța la câteva cărți faine din biblioteca ta pentru a le da mai departe unor copii și adolescenți care le așteaptă? Dacă răspunsul tău este da la cel puțin una dintre întrebări, atunci Carte peste carte e pentru tine! Te așteptăm la Green Hours, până pe 20 mai (inclusiv), între orele 9:00-1:00 a.m., să lași câteva volume pentru beneficiarii acestei ediții. Dăm la schimb o seară de jazz de neuitatduminică, 20 mai, de la ora 19:00, te invităm să ne bucurăm împreună de un concert marca Cenaclul de gez. Line-up: Adi Stoenescu, Iulian Nicolau, Răzvan Cojanu, Walter Mendoza, Dan Mitrofan & friends.

Intrarea la eveniment este liberă, dar accesul se face pe bază de cărți!

Pagina event-ului pe Facebook este de găsit aici. Dă mai departe vestea prietenilor tăi! Vă așteptăm cu bucurie!

________________

Despre proiectul Carte peste carte

Asociația Paspartu are două proiecte principale: publicația independentă Arte și Meserii și proiectul „Carte peste carte”.

Proiectul „Carte peste carte” este un eveniment anual sau bianual de strângere de cărți pentru instituţiile defavorizate din punct de vedere al fondului de carte. Proiectul, organizat de Asociația Paspartu din 2010, a strâns, în cele opt ediții, peste 12.000 de cărți pentru Biblioteca din Băicoi, afterschool-ul din Clinceni, Centrul de Plasament din Alexandria, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, Asociația „Sfânta Ana” și comunitatea din Ponorâta, Maramureș, Liceul Teoretic „I.C. Drăgușanu”, Victoria, judeţul Brașov, 4 centre culturale din mediul rural din județul Sibiu, biblioteca orașului Târgu Frumos.

Pentru orice informații, vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail contact@cartepestecarte.ro sau pe pagina de Facebook a campaniei.

Venue

Green Hours
Calea Victoriei 120
București, România
+ Google Map
Phone:
+ 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)
Website:
http://greenhours.ro/