Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OGRADA: târg de cultură și agricultură

18.10.2014 @ 11:00 am - 19.10.2014 @ 6:00 pm

18 – 19 octombrie 2014 | 11:00 – 18:00, Grădina Verona

În miezul Bucureștilor, pe teren neutru, la fereală de cel mai aglomerat bulevard, dar în egală măsură departe de spațiul rural, sărbătorim cu bucate câmpenești belșugul anului agricol care tocmai se încheie.

Îi așteptăm în Grădina Verona pe toți cei care au făcut downshifting sau care au crescut la ţară, dar şi pe urbanii prin definiţie cu înclinaţii gurmande şi gourmet să guste după pofta inimii şi recomandarea doftorilor din bucate câmpenești.

Avem pastrame, ţuici, cârnați, legume din recolta nouă, must, bulz, dulcețuri, plăcinte şi multe alte delicii potrivite sezonului.

Vă îmbiem și cu o selecție de cărți bune de mâncat, cu ateliere de gătit pentru copii sau cu mese rotunde despre traiul la țară, nutriție și creșterea unei afaceri sănătoase.

Vom coace împreună cu Covata cu Maia, ne vom juca cu cei de la Creative Arts, vom găti cu cei de la Totul despre Raw și ne vom bucura de produsele celor de la Coșul de legume, Cămara Grecească, Ferma de sub Penteleu, 1000 de Chipuri, Murături de gospodină și partenerii nostrii de durată de la Grădina Verona.

Organizatori:
Cărturești | cu sprijinul lui Matei Dumitrescu, Investment Ready Academy

Organizer

Cărturești
View Organizer Website

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 317 3459
View Venue Website