Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pe 1 octombrie românii sunt invitați să scrie „Poezie în doi” în schimbul cafelei

27.10.2016 @ 9:00 pm - 01.11.2016 @ 11:00 pm

Poezia devine monedă de schimb încă o dată în acest an, de această dată cu ajutorul iubirii. Proiectul – manifest Julius Meinl continuă cu o nouă provocare: un experiment social unic, de Ziua Internațională a Cafelei. Pe 1 octombrie, românii sunt invitați să scrie poezie în doi și să dea frâu liber sentimentelor într-un mod creativ, cu ajutorul versurilor.

Unul din cinci oameni a spus ultima dată partenerului “Te iubesc” acum mai bine de un an, în timp ce unul din zece acum mai mult de jumătate de deceniu, conform unui sondaj realizat de Julius Meinl. Sondajul a fost realizat odată cu planurile brandului de a lansa “Poezie în doi”, o inițiativă care încearcă să transceandă conexiunile superficiale și să reconecteze îndrăgostiții prin intermediul poeziei.

Ca răspuns, Julius Meinl proiectează un experiment social unic, de Ziua Internațională a Cafelei. Începând cu 15 septembrie, românii sunt invitați să viziteze www.meinl.ro și să își înlocuiască actuala poză de profil de Facebook cu o „poezie de profil” (folosind aplicația special concepută în acest sens) pentru a-și lăsa adevăratele sentimente să iasă la iveală. În schimbul acestui gest, sâmbătă, 1 octombrie, pe baza dovezii „poeziei de profil”, Julius Meinl va recompensa cuplurile cu o cafea, în toate locațiile partenere din țară. Video-ul „Poezie in doi” poate fi vizionat AICI.

poezie-in-doi-2

Robert Montgomery, poet recunoscut pe plan internațional și ambasadorul global Julius Meinl, și-a cunoscut partenera prin intermediul poeziei și sprijină această inițiativă. El este de părere că: „Există atât de multă agitație în lumea de azi și tocmai din acest motiv este important să ținem aproape de dragoste și tandrețe. “Poezie în doi” ne încurajează să fim atenți la ceea ce contează cu adevărat – dragostea. Pentru această Zi Internațională a Cafelei, încurajez oamenii să fie mai transparenți cu sentimentele lor. Cine știe ce s-ar putea întâmpla datorită simplei schimbări a pozei de profil cu o poezie”.

Campania, prima de acest fel pentru brand și nu numai, va avea loc în zece țări, în sute de cafenele, hoteluri și restaurante care servesc cafeaua Julius Meinl. În Romania, lista completă a locațiilor participante este disponibilă AICI.

poezie-in-doi-1

Dedicații personalizate pentru cupluri la Hard Rock Cafe

Pe 27 septembrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe București, sunteți invitați alături de partener/parteneră să redați poeziei puterea pe care o merită, îmbinând-o cu muzică și dragoste.

Trupa Compania 7 & Oana Pușcatu vor pune poezii celebre pe muzică, într-un experiment live marca Julius Meinl. Mai multe detalii găsiți în pagina evenimentului, AICI.

poster_hardrock

CEO-ul Julius Meinl, Marcel Löffler spune: „Ca un brand cu o moștenire adânc înrădăcinată în Cultura Cafenelei Vieneze – un mediu creativ și artistic – avem curiozitatea naturală legată de modul în care relațiile pot fi influențate pozitiv prin poezie. Misiunea noastră este de a face lumea un loc mai poetic și mai bun, cu pași mici, dar semnificativi. Prin urmare, odată cu lansarea ”Poezie în Doi”, ne propunem să aducem oamenii împreună și să vedem dacă poezia și cafeaua bună pot avea un impact pozitiv asupra modului în care ne conectăm.”

Poezie în Doi urmează după succesul recent al campaniei Plătește cu Poezie, ce a avut loc în martie, în care zeci de mii de cafele din partea casei au fost savurate în întreaga lume, toate plătite cu poezie!

Pentru a afla mai multe despre Poezie în Doi și pentru inspirație pentru poza de profil, vizitați Julius Meinl pe Facebook www.facebook.com/JuliusMeinlRomania sau pe www.meinl.ro.

Privacy Preference Center