Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Piesă pentru frate și soră de Tennessee Williams

22.02.2015 @ 8:00 pm - 9:05 pm

regia: Iris Spiridon
distribuția: Ioana Mărcoiu, Istvan Teglas
scenografia: Cristina Milea

durata spectacolului: 1h 5 min

http://www.bilet.ro/event.php?id=3966

„Întâlnirea cu spectatorul la aceasta piesă este una foarte importantă, și mă refer la întâlnirea care trece dincolo de simpla vizionare a acestui spectacol. Aceasta piesă îmi reamintește cel mai mult de responsabilitatea pe care trebuie să o am față de spectator. Este o piesă puternică și mă obligă să caut un scop -adica cel din afara piesei-, scopul meu personal pentru care mă aflu aici în seara asta în fața spectatorului. E greu să reflectezi asupra acestui lucru pentru că îți cere să fii sincer, iar sinceritatea nu e întotdeauna plăcută.

Invitația care se adresează spectatorului la începutul spectacolului este una aparent simplă, de a-și imagina lumea celor care sunt pe partea cealaltă a scenei. Imaginația este un cuvânt cheie deoarece va fi firul roșu al întâlnirii noastre pe parcursul spectacolului.

Este o piesă atipică unde toți avem câte un rol, mie mi s-a dat rolul de a fi actor în această seară, iar spectatorului de a fi spectator. Nu e un lucru ușor nici unul nici altul, mai ales daca te identifici cu celălalt.” (Istvan Teglas)

Producție realizată sub auspiciile Centrului de Creație și Cercetare Ion Sava în cadrul programului TNB pentru Noua Generație de creatori.

Venue

Teatrul Național din București
bulevardul Nicolae Bălcescu Nr.2
București, România
+ Google Map
View Venue Website