Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pop-up Stories Club – a treia întâlnire

22.07.2015 @ 7:00 pm - 9:00 pm

▶Cartea pe care o vom discuta e „Cum să uiți o femeie”, de Dan Lungu, pe care l-ați citit în ultima vreme în presă, apropo de anularea FILIT, ediția 2015.

▶Invitații sunt jurnaliștii Andrei Crăciun și Laura Ștefănuț.

Amândoi vor citi romanul înainte și vor discuta cu Georgiana Șerban (moderatoarea întâlnirii) și cu voi, pornind de la povestea cărții, despre jurnalism în România, cum ne poziționăm astăzi față de religie, relații, autocunoaștere.

Partenerul clubului: Student din provincie

▶Înscriere: mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club”, până pe 20 iulie. Spune-ne o carte recentă despre care ai vorbit cu un prieten (fie că ai citit-o tu, fie că a citit-o el, fie că n-ați citit-o niciunul). Ce v-a făcut să vorbiți despre ea? 2-3 rânduri, nu e nevoie să ne spui prea multe.

▶Intrare: 20 lei, gratuit pentru studenți

Scopurile noastre sunt două. Să promovăm cărțile de ficțiune scrise de autori români în viață, asta neapărat. Și doi, să promovăm ficțiunea ca generator de întrebări. Asta pentru că am ales să ne adresăm unui public curios, care se apropie circumspect de ficțiune, care preferă să citească pentru informare, pentru utilitate, pentru subiect. Veniți dacă vă regăsiți în descriere și dați-ne feedback după eveniment!

Detalii: http://www.revistadepovestiri.ro/pop-up/

Organizer

Revista de Povestiri
Phone
0732009198
Email
sundays@revistadepovestiri.ro
View Organizer Website

Venue

Lente Caffee
Strada Arcului, nr. 8
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 210 9696
View Venue Website