Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pop-up Stories Club – club de lectură care promovează autorii români

28.03.2015 @ 1:00 pm - 3:00 pm

Pop-up Stories Club are prima întâlnire la târgul de carte Kilipirim (Sala Dalles), în București, sâmbătă, 28 martie, de la 13:00 la 15:00.

Cartea care face obiectul bun de citit al primei întâlniri a clubului de lectură este Dilăr pentru o zi, de Andrei Ruse (Polirom, 2011). Moderatoare e Georgiana Șerban, iar invitații săi sunt Luminița Codrescu (psihoterapeut) și Andrei Stan (artist vizual). Amândoi vor citi cartea înainte și vor discuta pornind de la povestea și ideile romanului.

Scopurile clubului de lectură sunt promovarea cărților de ficțiune scrise de autori români în viață și promovarea ficțiunii ca generator de întrebări. Clubul va avea întâlniri lunare cu un public care e obișnuit să citească mai degrabă non-ficțiune, să citească pentru a învăța sau a afla lucruri din zonele de interes. Clubul își propune să apropie acest public de ficțiune printr-o discuție despre povestea și ideile din cărți.

La prima întâlnire, din cadrul Kilipirim, intrarea este liberă. Pentru participare, curioșii sunt invitați să trimită un mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club” până pe 27 martie.
Mai multe detalii pe pagina clubului.

Pop-up Stories Club e un proiect creat de Revista de Povestiri în parteneriat cu Student din Provincie și cu „întrebătoarea” Georgiana Șerban. Clubul vă așteaptă curios la prima întâlnire și mai așteaptă și feedbackul vostru post-eveniment.

Organizer

Revista de Povestiri
Phone:
0732009198
Email:
sundays@revistadepovestiri.ro
Website:
http://revistadepovestiri.ro/

Venue

Sala Dalles
Bvd. Nicolae Balcescu nr.18
București, 010052 România
+ Google Map
Website:
http://www.dallesrevolution.ro/