Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prima ediție „Citesc poezie”. Invitați: Denisa Duran, Mugur Grosu și Ciprian Măceșaru

11.12.2015 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Întâlnirile literare „Citesc poezie” debutează vineri, 11 decembrie, la Librăria Cărturești Verona, Mansardă, de la ora 19:00. Ediția I îi va avea ca invitați pe scriitorii: Denisa Duran, Mugur Grosu și Ciprian Măceșaru. Moderatoare: Emilia Zăinel. Realizatorii programului sunt Emilia Zăinel și Mircea Dan Duță.

Tema primei ediții se referă la moduri alternative de a transmite și a recepta poezia, fiecare dintre autori propunându-și să iasă din sfera obișnuită a lecturării acesteia, cu ajutorul performance-ului poetic.

Întâlnirile au ca scop popularizarea poeziei și atragerea către ea a unui număr cât mai mare de cititori. Ele vor avea loc în fiecare a doua vineri din lună, la Librăria Cărturești Verona. Următoarea ediție se va desfășura pe 8 ianuarie, de la ora 19:00.

„Citesc poezie” este numele unei campanii care a debutat în urmă cu două luni și care are ca scop conștientizarea importanței poeziei în viața noastră. Ea se adresează atât celor care citesc poezie, cât și celor care vor să descopere lumea unică a versurilor. Pe pagina de facebook a campaniei se pot citi poeme ale unor autori consacrați, nenumărate motive pentru care scriitori, jurnaliști, critici etc. citesc poezie, dar și motive pentru care cititorii aleg să descopere această delicată formă de expresie.

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone
021 317 3459
View Venue Website