Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seară de Carte: „Cum să-ți întărești încrederea în tine”

17.03.2016 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Te invităm joi, 17 martie, de la ora 19.00, la a doua ediție a Serii de Carte: „Cum să-ți întărești încrederea în tine.”. Adică la o întâlnire amicală dedicată atât celor care au citit cartea propusă, cât și celor care încă nu au apucat să o răsfoiască, dar sunt interesați de subiectului acesteia și de dezbaterile organizate în jurul său.

***
cat-ico-evenings-book-night

Joia aceasta îți propunem o discuție în jurul volumului „Cum să-ți întărești încrederea în tine”, din colecția Psihologie Practică de la Editura Trei. Încrederea în sine este un atu indispensabil în faţa încercărilor şi dificultăţilor cotidiene și unul dintre pilonii stimei de sine.

Pe lângă informații valoroase, cartea oferă și recomandări practice, bazate pe teoriile psihologice cele mai noi, care să te ajute să îţi exprimi mai bine ideile şi sentimentele şi să acţionezi în acord cu ele, să îţi eliberezi mintea de gândurile care îţi deformează perceperea realităţii şi te conduc la eşec și, nu în ultimul rând, să transmiţi sentimentul de încredere în sine şi celor apropiaţi.

Vino joi să descoperim împreună ce este, de fapt, încrederea în sine, cum o putem cultiva și cum putem integra aceste recomandări practice în viața noastră de zi cu zi.

Alături de noi, la Seara de Carte, o avem pe Mirela Horumbă, psiholog, trainer certificat CNFPA și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

***
Comunitate

Participarea presupune o donație sugerată de 30 lei, care ne ajută să acoperim costurile sălii, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea la Seara de Carte se face pe bază de rezervare cu un click aici.

Te așteptăm cu drag!

Organizer

Institutul pentru Fericire
Email
oana.bratila@ipf.ro
View Organizer Website

Venue

Institutul pentru Fericire
Bd. Dacia nr. 14, Sector 1
Bucuresti, Romania
+ Google Map
View Venue Website