Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara de Carte: „Imperfecți, liberi și fericiți”

18.02.2016 @ 7:00 pm - 9:00 pm

RON30

Seara de Carte este un prilej de a descoperi în fiecare lună cărți care pot schimba percepții, obiceiuri, păreri sau chiar vieți și, totodată, un pretext de a ne reuni și de a cunoaște oameni noi, de a explora împreună căutările interioare. Întâlnirea este organizată în parteneriat cu Librăriile Cărturești, iar în biblioteca Institutului există cel puțin un exemplar din cartea propusă pentru dezbatere.

Seara ia forma unei prezentări succinte a cărții, urmată de o discuție deschisă pe temă. Este o întâlnire dedicată atât celor care au citit cartea propusă, cât și celor care încă nu au apucat să o răsfoiască, dar sunt interesați de subiectului acesteia și de dezbaterile organizate în jurul său.

Cartea de Joia Viitoare

Cartea pe care ți-o propunem joia aceasta are toate atributele pentru a deschide discuții pline de sens. Este vorba de volumul „Imperfecți, liberi și fericiți”, care aduce în prim plan o idee simplă, dar greu accesibilă, precum sunt toate lucrurile care au frumusețea simplității. Și anume: să fii în sfârşit tu însuţi. Să nu îţi mai pese de impresia pe care o faci. Să acţionezi fără să te temi nici de eşec, nici de judecata altora. Ușor de pus în cuvinte, extrem de complicat de pus în aplicare.

Putem pleca de la imperfecțiunile noastre, de la tiparele mentale care ne limitează perspectivele despre propria noastră persoană sau chiar de la diferitele perspective asupra cărții într-un parcurs de idei și trăiri personale, într-o atmosferă deschisă și prietenoasă.

Despre Facilitator

Alături de noi, la Seara de Carte, o avem pe Mirela Horumbă.

Mirela este psiholog, trainer certificat CNFPA și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Are stagii de formare în art-terapie, inteligență emoțională, rezistență la schimbare și managementul stresului și este formator de formatori în educația adulților.

A realizat mai multe emisiuni online dedicate cărților, ultima dintre ele fiind „Carte pentru părinți isteți”, la Radio Itsy Bitsy, iar „Seara de Carte” vine ca o urmare firească, Mirela dorind să-și aducă publicul la un loc, în cadrul unui club de carte de dezvoltare personală.

Motto-ul ei: Asumă-ți puterea de a fi tu însuți!

***

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea la Seara de Carte se face pe bază de rezervare. Participarea presupune o donație sugerată de 30 lei, care ne ajută să acoperim costurile sălii, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Noi te așteptăm cu drag, cu ceai și biscuiți! 🙂

Event Facebook aici.

Organizer

Institutul pentru Fericire
Email:
oana.bratila@ipf.ro
Website:
http://www.ipf.ro/

Venue

Institutul pentru Fericire
Bd. Dacia nr. 14, Sector 1
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Website:
http://www.ipf.ro/