Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Sunt un curv” își face apariția în Club A, vineri 17 octombrie

17.10.2014 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Sunt un curv, cel mai nou roman al lui Leonard Ancuța va avea lansarea oficială în Club Avineri, 17 octombrie, ora 19.00, în prezența scriitorilor Octavian Soviany, Dan Mihuț și Cătălin Marin, alături de autor.

Sunt un curv, apărut de curînd la editura Herg Benet, este un roman de aventuri urbane care urmărește destinul unui personaj dezinhibat, lipsit de prejudecăți,a cărui povestea tensionată, dramatică, este povestită de personajului principal, Saty, un rebel charismatic care oferă cititorului un real prilej de reflecție asupra scopurilor pe care ni le propunem în viață.

Saty este un rebel romantic și un filosof ahtiat după exces. Obsedat să meargă până la capătul oricărei experiențe, acolo unde nu îndrăznește nimeni să ajungă, el caută acea iubire totală (“cea mai grea materie din univers”) care să dea cu adevărat sens istoriei personale. Iubit de femei, admirat și invidiat de bărbați, Saty trăiește ca și cum ar sfida moartea zi de zi, i-ar arăta degetul mijlociu. Alcool, prietenii reale sau de circumstanță, mult sex, nostalgii, filosofie – ce se întâmplă însă când în viața personajului apare o femeie care îl va face să regândească totul? Poate un moment de slăbiciune să îți răpească pământul de sub picioare? Poate iubirea să ucidă?

Sunt un curv este deja disponibil în rețeaua de librării partenere, lanțurile de librării Cărturești, Librarium sau Humanitas, sau pe site-ul editurii Herg Benet. Doritorii de autografe vor putea cumpăra cartea, cu ocazia evenimentului de lansare, la un preț special.

Details

Date:
17.10.2014
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organizer

Editura Herg Benet Publishers
Email:
editor@hergbenet.ro
Website:
http://www.hergbenet.ro

Venue

Club A
Strada Blănari, nr. 14
București, 030062 România
+ Google Map
Phone:
+40.21.316.16.67
Website:
https://www.facebook.com/ClubA.Bucuresti