Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Targul de carte KILIPIRIM, din nou la Unirea, va avea loc între 28 octombrie – 1 noiembrie

28.10.2015 @ 10:00 am - 01.11.2015 @ 9:30 pm

• a XX-a ediție a Kilipirim: 28 octombrie – 1 noiembrie, zilnic între orele 10.00 şi 21.30. Intrarea este liberă
• Organizat în centrul capitalei: la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi
• Reduceri substanţiale de prețuri la standul fiecarei edituri, de până la 90%
• Colecționari și produse de colecție și negustori de antichități, care expun obiecte cu povești fascinante
• Cărţi şi produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” 

Săptămâna aceasta, în capitală debutează o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc din nou la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă.

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, la ediția din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, să descoperiți ofertele expozanților. 

Nu contează din ce direcție veniți înspre noi, suntem aproape: Unirea este locul unde au stații nu mai puțin de 30 de linii RATB și zona de intersectie METROREX.

Încă o dată, dorim să le mulțumim prietenilor noștri fideli, expozanți și cititori, pentru că ne sunt alături încă din 1994, când a fost creat conceptul evenimentului.” (Louisa Udrescu, organizator)

KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All, sunt doar o parte dintre editurile ale căror oferte le veți întâlni în cadrul KILIPIRIM. Sute de titluri la standul fiecărui expozant și reduceri substanţiale de prețuri, de până la 90%.

De asemenea, colecționari și produse de colecție și negustori de antichități care expun la Kilipirim obiecte cu povești fascinante – prețurile depind, desigur, de abilitățile de negociere ale fiecăruia.

În paralel, se va desfasura Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în acest format în 2005, KILIPIRIM, ajuns la cea de a XX-a ediție, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din capitală, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Pentru mai multe informatii, accesaţi pagina de Facebook a KILIPIRIM

Venue

Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Calarasi
Piața Unirii, nr. 1
București, România
+ Google Map
Phone
021 30 30 208
View Venue Website