Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Used Books”, eveniment Diverta, pentru prima dată în România

27.10.2015 @ 8:00 am - 31.12.2015 @ 5:00 pm

Diverta lansează noul program Used Books, adus pentru prima dată în România, în magazinul Diverta din Piața Romană! 

Despre ce este vorba?

– Tu vii cu cărțile pe care le-ai citit și vrei să le dai mai departe, iar în schimbul lor primești un voucher de 15% din valoarea inițială a cărților
– Poți folosi voucherele primite pentru a achiziționa orice carte, nouă sau din biblioteca Used Books, în magazinul din Piața Romană! Valoarea voucherelor poate fi cumulată pentru achiziționarea oricărei cărți din magazin! La valoarea de pe voucher nu se acordă rest.

Pentru că o carte buna merită dată mai departe, te așteptăm cu cărțile de care vrei să se bucure și ceilalți, în magazinul nostru din Piața Romana, nr. 5! Astfel, vei fi sigur că volumele tale preferate vor fi citite și de alte persoane și vei putea să îți cumperi la pret redus următoarea carte alături de care vrei să îți petreci nopțile.

Carțile aduse de tine vor fi plasate în biblioteca Used Books din magazinul Diverta din Piața Romană! Te sfătuim să îl vizitezi: cu siguranță te vei bucura să găsești cartea pe care o cauți la un preț redus cu 70%! Deja am strâns peste 1000 de titluri în biblioteca Used Books, te așteptăm să le descoperi!

Aici poți consulta categoriile care intră în programul Used Books, dar și condițiile de primire a cărților.

Details

Start:
27.10.2015 @ 8:00 am
End:
31.12.2015 @ 5:00 pm
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Diverta
Phone
021 317 88 82/83
View Organizer Website

Venue

Diverta Piața Romană
Piata Romana, nr. 5
Bucuresti, Romania
+ Google Map
View Venue Website