Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Viața ca o poveste: spectacol-lectură pentru copii

17.06.2017 @ 11:00 am - 12:30 pm

Sâmbătă, 17 iunie, mansarda Cărturești Verona vă așteaptă cu spectacolul-lectură „Viața ca o poveste”, de Sînziana Popescu.
În lectura copiilor din prima trupă de teatru muzical cu și pentru copii din România, condusă de Daniela Nane.
Înscrieri la: inscrieri@carturesti.net sau la 0732.003.051.

„Viaţa ca o poveste” ne vorbește despre aventurile unui copil pe nume Mihăiță şi ale unui actor, mare vedetă de televiziune, care află de ce dispar personajele din Lumea Poveştilor şi cum le-ar putea salva. Textul a fost distins în anul 1996 cu Premiul secţiunii de teatru pentru copii şi tineret la Concursul Naţional de Dramaturgie Originală Contemporană „Camil Petrescu”, organizat de Ministerul Culturii. Piesa a fost montată pe scena Teatrului Naţional din Târgu Mureş și a fost produsă ulterior de Teatrul Naţional Radiofonic.

Spectacolul-lectură la care vă invităm să asistați este o versiune îmbogățită, care s-a transformat sub bagheta regizorală a Danielei Nane într-o comedie muzicală, având de această dată drept personaje cheie o fetiță pe nume Mihaela și o actriță. Regia muzicală este semnată de Adrian Daminescu.

Piesa „Viaţa ca o poveste” de Sînziana Popescu face parte din volumul „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei”, publicat la editura Mediamorphosis, și include patru piese premiate, traduse în limbile engleză și germană şi produse pe scenele profesioniste, în școli și cluburi de teatru, precum și la Teatrul Naţional Radiofonic.

Volumul „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei” este disponibil în lanțul librăriilor Cărturești.

https://mediamorphosis.ro/teatru-pentru-prichindei-booktrailer/

Organizer

Librăria Cărturești
Email:
relatiiclienti@carturesti.ro
Website:
http://librarie.carturesti.ro/

Venue

Librăria Cărturești Verona
Strada Pictor Arthur Verona 13-15
București, Romania
+ Google Map
Phone:
021 317 3459
Website:
http://librarie.carturesti.ro/