Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vino la Noaptea Cărților Deschise!

23.04.2016 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Pe 23 aprilie, în lumea întreagă se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții. În România, Editura Litera organizează de patru ani cea mai importantă campanie dedicată sărbătorii lecturii, Noaptea Cărților Deschise.
Acesta este prilejul nostru din fiecare an de a ne întâlni cu voi, iubitorii de carte, într-un cadru prietenesc, pentru a marca simbolic un eveniment dedicat uneia dintre cele mai importante invenții ale omenirii, CARTEA.

Alături de voi, am făcut din acest eveniment un adevărat manifest pro-cultură ale cărui ecouri au depășit granițele țării. Este o realizare importantă pentru România, țară pe care statisticile europene o plasează la coada listei la capitolul obișnuințelor de lectură.

Nu ratați, așadar, o nouă sărbătoare a culturii marca Noaptea Cărților Deschise și participați la cel mai mare eveniment anual dedicat cărții!

La ediția din anul acesta vă așteptăm cu mii de cărți oferite cadou, cu un spectacol de statui vivante întruchipate de actori ai scenelor de teatru bucureștene și, la căderea serii, vă invităm la o proiecție de film în aer liber – va fi proiectat Podul spionilor, în regia lui Steven Spielberg, cu Tom Hanks în rolul principal.

podul spionilor noaptea cărților deschise

Veniți, suntem din ce în ce mai mulți!

Unde: Parcul Lumea Copiilor din Tineretului (accesul se face din Bd Tineretului, lângă Palatul Copiilor)

Când: 23 aprilie, începând cu ora 19

Cum: Cu mic cu mare, cu bucurie și entuziasm, cu dor de carte!

noaptea cartilor deschise gif

Intrare liberă!

Dați vestea mai departe!

Organizer

Editura Litera
Phone
021.319.63.93
Email
info@litera.ro
View Organizer Website