Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop de frumusețe și stil de viață

10.06.2017 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Sărbătorim WELLNESS DAY printr-un workshop de frumusețe și stil de viață echilibrată!

Inspirați de volumele „Paradoxul obezității”, de Carl J. Lavie, Kristin Loberg și de „Ghid pentru prevenirea cancerului”, de Ian Olver, Fred Stephens, ambele apărute la Editura ALL, vom discuta fără menajamente despre:

– kilogramele în plus, apărute din cele mai diverse motive, de la modificarea stilului de viață, sarcină, sau un bagaj genetic dezavantajos
– diete și excese care produc efecte imediate sau fragilizează în timp sănătatea și afectează frumusețea
– boli și tulburări produse de alimentație
– importanța prevenției pentru menținerea sănătății și frumuseții
– trucuri să-ți găsești echilibrul în lupta cu kilogramele și să îți satisfaci nevoia de a arăta bine

Pregătește-te pentru un eveniment interactiv, unde experiențele personale avute în lupta cu kilogramele în plus și strategiile în a adopta un stil de viață sănătos vor fi analizate pentru ca împreună să tragem cele mai bune concluzii în privința prevenției.

Invitații noștri:

Georgiana Idriceanu, jurnalist și blogger – www.idriceanu.com
Natalia Talmacec, jurnalist – revista „Slab sau gras”
Andreea Ganea – consultant wellness, personal trainer, pilates teacher, yoga teacher, salon de frumusețe și cărți bune La Bibliothèque

Moderatori:

Iulia Tătaru – marketing și comunicare, salon de frumusețe și cărți bune La Bibliothèque
Livia Lucan Arjoca – marketing și comunicare, Editura ALL.

Inspirația evenimentului, două cărți care schimbă percepții

GHID PENTRU PREVENIREA CANCERULUI, de Ian Olver, Fred Stephens. Volumul cuprinde reguli simple de reducere a riscurilor în privința apariției cancerului. Informațiile medicale utile sunt ușor accesibile publicului larg chiar dacă sunt prezentate de specialiști oncologi care au o vastă experiență în cercetarea și tratarea cancerului avansat.
Cancerul reprezintă, de fapt, peste 200 de boli diferite, întrucât fiecare organ sau țesut din corp poate da naștere unui tip propriu de cancer. Deși toate cancerele au aceeași problemă fundamentală, și anume celulele care se dezvoltă necontrolat, sunt diferite între ele.
Această carte prezintă în mod concis toate problemele-cheie în prevenirea bolii.

PARADOXUL OBEZITĂȚII, de Carl J. Lavie, Kristin Loberg. Cartea vă invită să descoperiți știința din spatele paradoxului obezității și modul în care puteți obține sănătatea maximă, mai degrabă decât greutatea minimă! Această teorie este susținută de rezultatele uimitoare ale cercetărilor efectuate în ultimii 10 ani: persoanele supraponderale și chiar moderat obeze cu anumite boli cronice – boli de inimă sau cancer – trăiesc adeseori mai mult și au o viață mai bună decât persoanele cu greutate normală care se confruntă cu aceleași afecțiuni. Cardiologul Carl Lavie ne explică de ce avem nevoie de grăsime, cum contribuie la procesele vieții și care este modalitatea prin care ne oferă combustibil suplimentar în lupta cu boala. Ne sunt dezvăluite și motivele pentru care unele persoane care par slabe și cu un fizic de invidiat pot suferi totuși de afecțiuni metabolice, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 – așa-numitul „paradox al supleței”.

Informațiile din această carte se adresează în egală măsură celor tineri și supli, dar și persoanelor mai în vârstă care se luptă cu acele încăpățânate kilograme în plus; este o carte pentru oamenii care se consideră în formă, dar și pentru cei care preferă un stil de viață mai sedentar.

Tombolă cu premii în cărți, produse și servicii

Publicul aflat în sală la eveniment participă în mod automat la o tombolă cu premii în cărți oferite de Editura ALL și www.medlibris.ro: „Calea naturală către o greutate ideală”, de Norman W. Walker „Consilier de imagine corporală”, de Thomas F. Cash, „Paradoxul obezității”, de Carl J. Lavie, Kristin Loberg și „Skinny bitch”, de Rory Freedman și Kim Barnouin.

La Bibliothèque ofera 3 premii: 2 masaje de relaxare și un supliment nutritiv Thalgo Slim 7, băutură de slăbit.

Intrarea la eveniment este liberă. Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă înscrieți la adresa de email livia.lucan@all.ro sau bonjour@labibliotheque.ro, pana în data de 9 iunie.