Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ziua Cărturești: de 17 ani ne găsim plăcerea în cărți

22.11.2017 @ 10:00 am - 10:00 pm

În urmă cu 17 ani, când deschideam prima librărie Cărturești, pe rafturi nu erau la fel de multe lucruri ca acum. Dar aveam deja în ofertă ceva ce atrage și azi cititorii în spațiile noastre. Ceva simplu și vag familiar, ca o amintire pe jumătate uitată: plăcerea pură de a răsfoi o carte în liniște.

În vârtejul zilnic de treburi, urgențe și nesfârșite liste to do, Cărturești are în continuare un halo special, de templu al momentelor hedoniste și leneșe. În librărie timpul nu aleargă ca afară. Aici ne amintim că lectura e o formă de libertate în fața neliniștii, a necunoscutului sau a timpului presant.

De ziua noastră sărbătorim momentele de fericire aduse de cărți. Miercuri, pe 22 noiembrie, vă propunem să intrați în fiecare librărie ca și cum pe firmă ar scrie: Cărturești Book Spa. Vă așteptăm cu șampanie, un playlist relaxant, ceaiuri fine, texte selectate care să vă convingă de puterea biblioterapiei și 20% reducere generală la produsele din librărie pentru toți cititorii cu Buletin de Cărturești.

În plus, Cărturești Verona devine pentru câteva zile un book spa ca la carte. Cu ajutorul IKEA, al Grădinii Botanice București, al cramelor Halewood, al Artizanilor Olfactivi și al Alpha Bank, transformăm ceainăria într-un loc de visare, meditație și lectură. Tema book spa va fi prezentă și în restul spațiilor Cărturești, așa că miercuri profitați de ocazie să vizitați librăria preferată!

#CărtureștiBookSpa este un proiect susținut de Alpha Bank prin programul de recompense #AlphaShop.
Cititorii care folosesc AlphaCard la achizițiile din librărie între 22 și 26 noiembrie primesc 500 de puncte bonus la prima tranzacție, pe care le pot folosi ulterior în cadrul programului de fidelitate #AlphaShop.