Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare „De la Nadia până azi”, de Dvora Meyers

13.10.2016 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Vă așteptăm cu drag la lansarea cărții DE LA NADIA PÂNĂ AZI: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică, în seara zilei de joi, 13 octombrie.

Alături de:
Dvora Meyers, autoarea cărții,
Andreea Răducan, campioană olimpică și mondială la gimnastică,
Dragos Valentin Neacsu, președintele Erste Asset Management România,
vă invităm la o discuție despre evoluția gimnasticii, în cadrul evenimentului moderat de Alina Alexoi, reporter și comentator sportiv TVR.

Accesul la eveniment este gratuit, dar se face în limita a 100 locuri. Confirmarea la eveniment se face pe site-ul Eventbook:https://eventbook.ro/other/bilete-Dvora-Meyers

Eveniment recomandat celor care iubesc sportul în general și gimnastica înspecial, precum și celor care apreciază și susțin performanța. Pentru cei care vor ajunge, pregătim o surpriză :)!

Cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a notei 10 primită de Nadia Comăneci, Dvora Meyers ne oferă în cartea DE LA NADIA PÂNĂ AZI o perspectivă incitantă și pătrunzătoare asupra lumii gimnasticii. Ediția în limba română a cărții este publicată în seria Victoria Books a editurii Publica.

Bazându-se pe zeci de interviuri exclusive cu profesioniști, în care sunt prezentate toate aspectele acestui sport, DE LA NADIA PÂNĂ AZI explorează o schimbare crucială într-unul dintre cele mai populare sporturi olimpice, fiind o poveste captivantă despre pătrunderea gimnasticii de elită în lumea necartografiată a imperfecțiunii.

DVORA MEYERS este scriitoare și jurnalistă newyorkeză. Dvora este invitată ca speaker anul acesta la conferința The Power of Storytelling – Dare to Wonder (14 și 15 octombrie), o conferință internațională inițiată în 2011 de asociația Decât o Revistă din credința că poveștile bine spuse pot schimba vieți și comunități.

Organizer

Editura Publica
Phone:
(+40) 21 231 52 18
Email:
carte@publica.ro
Website:
http://www.publica.ro/

Venue

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bld. Regina Elisabeta, nr. 38
București, Romania
+ Google Map