Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansarea cărții ”Breaking the news. Iepurele mizantrop”

14.01.2014 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Editura Humanitas Multimedia va invita marti, 14 ianuarie, ora 19.00, in libraria Humanitas de la Cismigiu (bd-ul Regina Elisabeta 38), la o intalnire off-line cu iepurele mizantrop, cu ocazia lansarii cartii “Breaking the news – Iepurele mizantrop. Mic atlas de realitati” de Madalina Raileanu si Adrian Raileanu.

Participa, discuta si zambesc: Teodor Tita, Vlad MixichVlad UrsuleanSorin Ionita si autorii.

VICE: “Iepurele Mizantrop e un personaj fictiv care prezintă din 2011 actualități globale pe Facebook într-un stil umoristic și puțin cinic.”

IQads: ” Aproape in fiecare zi, o noua serie de informatii, adunate prin sintetizarea stirilor publicate de mai multe surse mediatice, e confruntata cu scepticismul, sarcasmul si umorul unui personaj care are tendinta sa vada realitatile cu o doza, ce-i drept, sanatoasa de critica.”

Pandoras: “De la Mihai Răzvan Ungureanu la Obama, de la Owen Wilson şi Dan Puric până la Salman Rushdie – nimeni n-a scăpat de mustăţile ascuţite ale Iepurelui Mizantrop”

Cultura.net: “Internetul românesc are o nouă vedetă: Iepurele mizantrop. Locuieşte pe […] Facebook şi comentează, zilnic, în limba engleză, politica românească şi internaţională.”

Venue

Librăria Humanitas de la Cişmigiu
Bld. Regina Elisabeta, nr. 38
București, Romania
+ Google Map