Împreună cu cei de la Asociația Rabten Compassionate Wisdom România, vă invităm să învățați despre Karma – legea cauzei şi a efectului și cum puteți corela această înțelegere în mod direct cu experiențele voastre de fericire și suferință din viața de zi cu zi. Vă oferim ca sprijin trei exemplare ale volumului „Viața unui călugăr tibetan”, apărut la Editura Rabten, și trei invitații la evenimentele organizate în aprilie de Rabten Compassionate Wisdom. Toate detaliile de care aveți nevoie sunt de găsit în rândurile ce urmează.

Update câștigători

În total, au fost înscrise în concurs 61 de comentarii. 3 dintre acestea au fost eliminate din tragerile la sorți întrucât dublau înscrierea pentru 3 utilizatori. Au rămas, prin urmare, 58 de persoane în concurs. Mai jos sunt capturile de ecran cu tragerile la sorți în urma cărora au fost aleși câștigătorii (click pe imagini pentru a le mări).

Prima listă de câștigători va primi cartea „Viața unui călugăr tibetan”, iar cea de-a doua invitațiile la evenimentele organizate de Rabten Compassionate Wisdom. Toți câștigătorii vor primi un e-mail (la adresa lăsată atunci când s-au înscris în concurs) de la Editura Rabten cu detaliile necesare pentru a intra în posesia premiilor.

Premiile: 3 cărți și 3 invitații Rabten

În cadrul acestui concurs, cei interesați pot câștiga unul dintre cele 3 exemplare din cartea „Viața unui călugăr tibetan”, ce conține biografia pe larg a Marelui Maestru buddhist Geshe Rabten Rinpoche, și/sau una dintre cele 3 invitații la evenimentele organizate de Rabten Compassionate Wisdom, în perioada 21-23 aprilie, la București. Detalii despre program pe site-ul www.rabten.ro.

În prefața cărţii „Viața unui călugăr tibetan”, Sfinția Sa Dalai Lama spune:

În afară de inspirația pe care viaţa lui Gheșe Rabten ar putea să o suscite, această carte va arăta multor cititori occidentali că studiul și practica Dharmei este un proces îndelung și treptat, ce necesită multă răbdare și hotărâre fermă. Biografia lui Gheșe Rabten le va oferi cititorilor un exemplu al modului în care călugării din Tibet studiau și se pregăteau. Este probabil prima carte despre viaţa unui „Gheșe” publicată în Occident, ceea ce ar trebui să producă un interes proporțional cu valoarea sa informativă”.

Deși practica meditației și o înțelegere corectă a karmei prin intermediul învățăturilor buddhiste sunt văzute mai nou ca panaceu pentru toate problemele cotidiene, ele nu sunt deloc niște scurtături către fericire, ci reprezintă niște căi care necesită multă dedicare, ca să ajungi la rezultatul dorit.

Iar cele 3 invitații la evenimentul complet „Karma – legea cauzei şi a efectului” vă vor ajuta să câștigați înțelepciunea și practicile necesare ca să vă apropiați de o fericire trainică, cred cei de la Asociația Rabten Compassionate Wisdom România.

Cum câștigați una dintre cărțile sau invitațiile Rabten

Pentru a participa la concurs, trebuie să postați, într-un comentariu la acest material, un citat interesant al unui buddhist notabil – dacă nu știți vreunul, nicio problemă, puteţi posta orice citat care vă inspiră şi pe care îl aplicați în viața de zi (citatul poate fi în engleză sau în română).

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar câștigătorul/câștigătoarea va fi ales/aleasă prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

Vor fi două trageri la sorți cu ajutorul Random.org, una pentru cele 3 exemplare din volumul „Viața unui călugăr tibetan”, iar cealaltă pentru invitațiile la evenimentul „Karma – legea cauzei şi a efectului”, organizat de Rabten Compassionate Wisdom, în perioada 21-23 aprilie la București.

Perioada de desfășurare a concursului: 3 – 9 aprilie, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 aprilie.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Mult succes!

61 comentarii
  1. Stoicescu Alina

    Daca vrei ca cei din jur sa fie fericiti, arata-le compasiunea ta. Daca vrei sa experimentezi fericirea proprie, arata-ti tie compasiune.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *