Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
ALTFEL… ŞI TOTUŞI ALICE

Autoare: Lisa Genova
Traducere din engleză de Monica Procopeţ
Colecţia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 320
Preţ: 35.00 lei

Editura Trei
Premiul Oscar 2015 pentru Cea mai bună actriţă – Julianne Moore, în ecranizarea acestui roman

Alice Howland se mândreşte cu viaţa pe care a muncit din greu să şi-o construiască.
La cincizeci de ani, ţine prelegeri de psihologie cognitivă la Harvard, fiind recunoscută internaţional pentru teoriile sale inovatoare din domeniul psiholingvisticii. Are un soţ cu o carieră strălucită şi trei copii adulţi.
Când începe să devină tot mai dezorientată şi să uite lucruri, un diagnostic cumplit îi schimbă viaţa – şi relaţia cu propria familie şi cu lumea – pentru totdeauna.

Emoţionant şi zguduitor, Altfel… şi totuşi Alice înfăţişează destinul tragic al unui om care se confruntă cu instalarea timpurie a bolii Alzheimer şi suferinţa imensă pe care aceasta o provoacă.

“După ce citeşti Altfel… şi totuşi Alice, îţi vine să te ridici şi să le spui tuturor: Trebuie să citiţi cartea asta!” – The Boston Globe

“În esenţă, este despre a nu te da bătut şi a nu renunţa niciodată.” – Wash Westmoreland, regizorul filmului Still Alice

Lisa Genova a absolvit Bates College ca şefă de promoţie, cu o diplomă în biopsihologie. A obţinut doctoratul în neuroştiinţe la Universitatea Harvard. E membră a Advocacy şi Support Netword International şi DementiaUSA. De asemenea, semnează articole pentru National Alzheimer’s Association.

Altfel… şi totuşi Alice a figurat timp de 59 de săptămâni pe lista de bestseller New York Times. Recompensată cu numeroase distincţii, s-a vândut în peste 2,6 milioane de exemplare şi a fost tradusă în 36 de limbi.

Pe lângă Altfel… şi totuşi Alice, Lisa Genova este autoarea romanelor Left Neglected, Love Anthony şi Inside the O’Briens, toate bestselleruri New York Times.

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
EA & EL

Autor: Marc Levy
Traducere din franceză de Aliza Peltier
Colecţia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 320
Preţ: 35.00 lei

Editura Trei

 

S-au cunoscut prin intermediul unui site de întâlniri amoroase. Dar n-au devenit iubiţi, ci prieteni.
Şi aşa vor să rămână.

Ea e actriţă. El e scriitor.
Ea e Mia. El e Paul.
Ea e britanică. El e american.
Ea se ascunde în Montmartre. El locuieşte în Marais.
Ea are mult succes. El nu prea.
De fapt, ea e faimoasă – deşi el nu-şi dă seama.
Ea se simte singură. Şi el.
El e amuzant. Ea face gafă după gafă.
Ea nu trebuie să se îndrăgostească. Nici el.

Marc Levy revine la vechile lui teme cu această comedie irezistibilă şi imprevizibilă despre dragoste şi prietenie.

Marc Levy este cel mai citit autor francez contemporan. Cărţile lui sunt traduse în 47 de limbi, regăsindu-se pe majoritatea listelor de bestseller din ţările în care este publicat.
Născut în 1961, la Paris, Marc Levy a avut parte de un parcurs profesional fascinant: a fost mai întâi voluntar la Crucea Roşie, apoi antreprenor în SUA, după care a fondat una dintre cele mai importante companii de arhitectură din Franţa.
Cariera sa de scriitor a demarat cu maximum de succes în anul 2000, când a publicat romanul Şi dacă e adevărat…, vândut în întreaga lume în milioane de exemplare şi ecranizat de Steven Spielberg (2005).

La Editura Trei au apărut următoarele romane ale lui Marc Levy: Un alt fel de fericire, Şi dacă e adevărat…, În altă viaţă, Unde eşti?, Prietenii mei, iubirile mele, Copiii libertăţii, Prima zi, Prima noapte, Hoţul de umbre, Strania călătorie a domnului Daldry, Şi dacă aş mai trăi o data, Te voi revedea, Şapte zile pentru o eternitate, Mai puternic decât frica.

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)AMERICA DEZGOLITĂ DE LA BRÂU ÎN JOS 1 – revizuită şi adăugită

Autoare: Raluca Feher
În afara colecţiilor
Nr. de pagini: 392
Preţ: 39.00 lei

Editura Trei
„Cel mai intens şi mai amuzant jurnal de călătorie citit anul acesta.
Eliberează un copywriter şi lasă-l să ajungă până la capătul lumii (literalmente) şi vei obţine în schimb un turbion de imagini, experienţe şi metafore. Raluca Feher bifează conştiincios toate obiectivele turistice, pe care le priveşte însă printr-o lentilă îngăduitor-ironică, atentă să găsească mereu unghiurile neconvenţionale care să-i particularizeze povestea şi personajele şi care s-o facă de neuitat.” – Vlad Petreanu

RALUCA FEHER
Cartea copilăriei: Papilon.
Cartea adolescenţei: Pe drum.
Cartea primei tinereţi: Leagănul pisicii.
Cartea celei de-a doua tinereţi: Rostul lumii.
Tragem linie şi adunăm şi rezultă un apetit senzaţional pentru călătorie. Pentru evadarea prin călătorie, să fim mai precişi.

Aşa cum spunea Nicolas Bouvier în cartea celei de-a doua tinereţi: “O călătorie nu are nevoie de motive. Şi dovedeşte, în scurt timp, că-şi este sieşi suficientă. Crezi că vei face o călătorie, dar în scurt timp pricepi că ea, călătoria, e cea care te face – sau desface.”

 

Comunicat de presă al Grupului Editorial Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *