secrete intunecateSECRETE ÎNTUNECATE

Autor: Marina Anderson
Traducere din engleză de Carmen Ciora
Colecţia: Eroscop
Nr. de pagini: 200
Preţ: 29.00 lei

Editura Trei
La douăzeci şi trei de ani, Harriet Radcliffe e plictisită de viaţa ei. Slujba stabilă i se pare foarte monotonă, aşadar e momentul să-şi condimenteze puţin existenţa.

Dar surpriza care o aşteaptă îi întrece până şi cele mai nebuneşti visuri. Răspunzând unei oferte de angajare ca asistentă a unei actriţe celebre, Harriet se trezeşte atrasă într-o lume intensă şi secretă a obsesiilor sexuale. În timp ce joacă un rol inocent într-o dramă foarte personală, descoperă despre propriile dorinţe mai multe decât ar fi crezut vreodată că e posibil…

“Rowena cunoscuse o mulţime de bărbaţi, dar niciunul ca Lewis. Avea tot ceea ce şi-ar fi putut dori vreodată, total lipsit de inhibiţii şi de ruşine, gata să meargă până la capătul pământului pentru a-i satisface toate nevoile şi dorinţele. Şi totuşi, nu era de-ajuns, îşi zise ea cu tristeţe. În ciuda inteligenţei, a frumuseţii şi a experienţei sexuale, Lewis nu fusese capabil s-o ajute. De-asta ajunseseră aici şi aveau nevoie de Harriet.”

Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence.

La Editura Trei, de aceeaşi autoare, a apărut romanul Şcoala supunerii.

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
ÎN SPATELE MĂŞTII

Autor: Emma Sayle
Traducere din engleză de Camelia Ghioc
Colecţia: Eroscop
Nr. de pagini: 352
Preţ: 35.00 lei

Editura Trei
 

O poveste adevărată despre senzualitate, seducţie şi atracţie.

Emma este proprietara unui club exclusivist, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în Cincizeci de umbre ale lui Grey – petreceri decadente şi hedoniste, ţinute în locaţii secrete.

O lume a dorinţelor şi a lipsei de inhibiţii – toate pentru a le oferi plăcere femeilor.
Un loc în care, în spatele măştilor elegante, membrii clubului dau viaţă, celor mai îndrăzneţe fantezii…

Emma încearcă să se ţină departe de acest vârtej de pasiune şi erotism nestăvilit. Oare va reuşi?

“Ne lipim strâns unul de altul, iar sărutările noastre devin tot mai adânci şi mai fierbinţi. Închid ochii ca să mă concentrez la senzaţia degetelor lui împletite în părul meu, la atingerea buzelor lui, la căldura gurii lui lipite de a mea şi la extraordinarul lui talent de a face dragoste cu mine.”

În 2005, la 27 de ani, Emma Sayle a creat brandul Killing Kittens, specializat în petreceri pentru adulţi. Clubul a ajuns faimos, primind sute de cereri şi comenzi de pe ambele ţărmuri ale Atlanticului. Emma trăieşte la Londra şi se ocupă în continuare de club.

“Nu e o exagerare să spunem că, pentru unii oameni, Killing Kittens a schimbat felul în care gândesc şi trăiesc.” – Time Out

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
FEMEIA ŞI PAIAŢA.
Învăţăturile de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor

Autor: Pierre Louÿs
Traducere din franceză de Tristana Ir
Colecţia: Eroscop
Nr. de pagini: 232
Preţ: 29.00 lei

Editura Trei
Învăţături de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor a fost primul manuscris erotic al lui Pierre Louÿs care a văzut lumina tiparului şi rămâne de asemenea cea mai scandaloasă scriere a sa, în care umorul are întâietate în faţa lascivităţii. Prin intermediul unor sfaturi revoltător de vulgare şi oferite cu ostentaţie “întru folosul pensioanelor”, pe un ton hilar şi parodic, fals dojenitor, Louÿs răstoarnă cu totul moravurile de sfârşit de secol XIX. Învăţături de bună purtare pentru fetişcane întru folosul pensioanelor a continuat să fie tot mai scandaloasă şi mai subversivă &ic! irc;ncă de la prima sa apariţie, în 1926.

Unul dintre cele mai mari romane despre iubirea obsesivă, Femeia şi paiaţa a fost publicat iniţial în Franţa, în 1898 şi este considerat capodopera lui Pierre Louÿs. A inspirat cinci versiuni cinematografice, printre care cea a lui von Sternberg din 1935 şi cea a lui Bunuel din 1977.

“În elaborarea uriaşei sale enciclopedii a sexului, pentru Pierre Louÿs nu există nicio limită în ce priveşte experienţele. Însă adevăratul tur de forţă e reprezentat de faptul că nimic nu e serios, nimic nu e trist, nimic nu e violent, nimic nu e terifiant. Louÿs e un poet care transpune totul în imagini, care se joacă întruna cu vorbele.” – Le Magazine Littéraire

Pierre Louÿs a dobândit celebritatea odată cu Aphrodite: mœurs antiques şi Les chansons de Bilitis, dar adevărata moştenire pe care a lăsat-o avea să fie descoperită abia după moartea sa: aproape 400 de kilograme de manuscrise erotice au fost găsite în locuinţa sa, care au fost împărţite imediat între colecţionari şi astfel, multe s-au pierdut. De atunci, a devenit un fapt incontestabil că Pierre Louÿs este cel mai mare scriitor francez de literatură erotică.

 

Comunicat de presă al Grupului Editorial Trei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *