Cititul pe fugă a devenit o realitate a zilelor noastre. Fiindcă sunt tot mai puţine momentele pe care le putem dedica strict lecturii, citim pe unde apucăm: în drum spre şcoala sau serviciu, în vreo cafenea, în pauza de masă sau oricând avem nevoie de câteva clipe de relaxare. Cei care folosesc această metodă ştiu însă şi cât de dificil poate fi să ai parte de puţină linişte în acel interval în care ai vrea să fii doar cu cartea. Chiar şi simpla întrebare „Ce citeşti?” este inoportună şi de multe ori interogatoriul nu se opreşte aici.

Din fericire, acum avem o soluţie: mesajul „Go away, I’m reading”. Nu este cel mai politicos, dar îndeajuns de simpatic încât să compenseze asta şi este foarte eficient în acelaşi timp.

Întrebarea la care mai rămâne să răspundem este “Unde îl plasăm?”, iar răspunsul poate fi “Peste tot!”, după cum urmează să vedeţi mai jos.

Eu aş purta zilnic această broşă, nu doar când citesc.

De aici

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu îmi însoţesc aproape orice lectură cu o băutură care să contribuie la starea de bine. Dacă ar fi din această cană, ar fi perfect.

De aici

 

Voi în ce gentuţă vă plimbaţi lucruşoarele? Nu-i aşa că aceasta îşi merită un loc între accesoriile noastre?

De aici

 

Ultimele, dar nu cele din urmă sunt aceste coperte pentru cărţi, care pe lângă mesajul despre care am tot vorbit, mai vin şi cu altele la fel de simpatice.

Şabloane aici, aici și aici.

Acum că ne-am asigurat că nu ne mai întrerupe nimeni, lectură placută!

 

 

3 comentarii
  1. Pingback: La plimbare prin blogosferă (27) | Rontziki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *