Cărţile ne înfrumuseţează viaţa de sute de ani şi, pe bună dreptate, încă nu ne-am săturat de ele: le citim, le colecţionăm, învăţăm din ele, le iubim, le dăruim şi ne înconjurăm întreaga existenţă cu ele. De asemenea, cărţile reprezintă o constantă sursă de inspiraţie pentru orice domeniu din viaţa noastră. Ca dovadă stau mărturiile de mai jos, câteva obiecte de inspiraţie livrească.

Cartea ca ghiveci pentru flori

Mi se pare că nu există combinaţie care să ilustreze mai bine ideea de delicateţe decât această floare care creşte dintr-o carte. De fapt, asta se întâmplă de fiecare dată când citim câte o carte, noi înflorim puţin câte puţin.

Sursa

 

Turn a book into a seat

Conceptul „Take a seat” a luat naştere pornind de la ideea că obiectele ar trebui să se adapteze oamenilor şi nu invers, a fost creat acest scaun care, în momentul în care nu este folosit, poate lua loc pe raftul bibliotecii.

Sursa

 

Paperbax

Este atât un suport, cât şi un semn pentru carte. Ultilitatea şi flexibilitatea fac din acest obiect accesoriul perfect pentru a ne face cititul mult mai comod.

Sursa

Spicy Hot Book

Acesta chiar este un concept uimitor. Filele acestei cărţi sunt îmbibate cu condimente. Hârtia este comestibilă şi se amestecă în preparat alături de condimente. Probabil este de un real ajutor în ceea ce priveşte dozajul.

Sursa

 

Artecnica – book of lights

În momentul în care deschidem această carte, nu ne aşteaptă mii de litere înşiruite, precum am bănui, ci o lampă. Ar fi foarte simpatică de ţinut pe noptieră şi seara să deschidem două cărţi.

Sursa

 

The Live Book

Este un ghiveci pentru floare deghizat în carte. O metodă ingenioasă de a da viaţă, la propriu, bibliotecii.

Sursa

 

Sleeve blanket

Ca să nu ne fie frig când citim, s-a rezolvat pentr totdeauna problema păturii pe care nu ştiam cum să o punem ca să ne fie şi călduţ şi să putem citi în voie.

Sursa

 

Workaholic Pillow

Pentru cei ce nu se odihnesc niciodată, există această pernă deghizată în carte, ca să putem fitot timpul aplecaţi asupra unei cărţi.

Sursa

Trebuie să recunosc, pe mine toate mă tentează.

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *